BiH

REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović ovo je prva rečenica a kojom je i privatni medijski servis Dragana Čovića HMS počeo tekst o Reufu Bajroviću, bivšem federalnom ministru i analitičaru…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 23.XI… 13: 49 … REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022.godine treba mu uzeti Predsjedništvo Dom naroda- kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović, pišu Čovićevi medijski jurišnici.

U samo desetak redova Bajrovića su toliko izvrijeđali i etiketirali, da je riječ “mržnja” prema jednom čovjeku, kojom su pisali tekst koji vam prenosimo, nedovoljna da opiše njihovo “psihičko stanje”.

Tekst o Reufu Bajroviću mogao je izaći iz pera samo, zaista istih “bolesnih umova”.

Bajrović koji govori što većina bošnjačkih političara misli, redovito se dobija udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobijao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića. Bajrović je s Hadžifejzovićem pred brojnim TV auditorijem razrađivao planove o tome “šta će sa Srbima” kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojoj će vladati “demokratska većina”, to jest Bošnjaci jer je po njemu sve drugo aparthid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje.

Doimao se kao i to razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih. A to jednom riječju fašista par ekselans, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara – stoji u tekstu “nezavisnog Čovićevog Hrvatskog medijskog servisa”, koji etiketiranjem Bajrovića, ali i mnogo drugih prije njega, kao fašistu, “Bakirov Šešelj”, ne doprinosi normalizaciji odnosa između Bošnjaka i Hrvata, već naprotiv raspiruje mržnju.

U nastavaku pogledajte intervju na Face TV i sami prosudite o čemu je to Bajrović govorio, i šta je to što je zasmetalo Čoviću i njegovim jurišnicima.

Napomene radi, kada u pretraživač na YouTube ukucate tražene pojmove kako bi pronašli ovaj intervju na kanalu Face TV, nećete ga pronaći. Čak ni onda kad ukucate puni naslov videa.

izvor faktor.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

admin

Recent Posts

Aleksandra Bosnić- ĐURIĆ: Da li je „Srpski svet“ samo kulturni koncept? (foto)

GRAĐANSKO DRUŠTVO I NJEGOVI (NE)PRIJATELJI: Od 2020. do 2024. godine postalo je jasno da od…

22 minute ago

PPO “Lovćenske straže 1990”: Podrška rezoluciji UN o genocidu u Srebrenici… (foto, video)

Patriotski pokret otpora „Lovćenske straže 1990“ se obavezao da će se maksimalno založiti da se…

43 minute ago

Bivši gospodar SAO Budva, godinama prolazi ispod radara… (foto, video)

Kako su godinama unazad funkcionisali nadležni organi i inspekcije najbolje govori primjer bivšeg predsjednika Opštine…

1 sat ago

STJEPAN Stipe Mesić: Srbija je mala država na Balkanu, i dalje ima ljudi koji ciljaju na srpsku ekspanziju… (foto, video)

Za sve one koji misle da Srbija može da postane velika država, kažem da je…

2 sata ago

Dnevni horoskop za 30. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovnu prija…

2 sata ago

RAZA SE NAŠLA NA METI DŽEPAROŠA: VIKALE SMO USRED BAŠČARŠIJE… (foto)

Spisateljica i influenserica Razija Čolaković bila je meta džeparoša dok je pozirala za fotografije na…

6 sati ago

This website uses cookies.