IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović ovo je prva rečenica a kojom je i privatni medijski servis Dragana Čovića HMS počeo tekst o Reufu Bajroviću, bivšem federalnom ministru i analitičaru…

MOSTAR: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak 23.XI… 13: 49 … REUF BAJROVIĆ: Mrze ga Čovićevi jurišnici, zovu fašistom, Šešeljom i razbojnikom… (foto i video)

Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022.godine treba mu uzeti Predsjedništvo Dom naroda- kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović, pišu Čovićevi medijski jurišnici.

U samo desetak redova Bajrovića su toliko izvrijeđali i etiketirali, da je riječ “mržnja” prema jednom čovjeku, kojom su pisali tekst koji vam prenosimo, nedovoljna da opiše njihovo “psihičko stanje”.

Tekst o Reufu Bajroviću mogao je izaći iz pera samo, zaista istih “bolesnih umova”.

Bajrović koji govori što većina bošnjačkih političara misli, redovito se dobija udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobijao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića. Bajrović je s Hadžifejzovićem pred brojnim TV auditorijem razrađivao planove o tome “šta će sa Srbima” kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojoj će vladati “demokratska većina”, to jest Bošnjaci jer je po njemu sve drugo aparthid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje.

Čitaj još:   ''Zvanična SRBIJA želi da od NIKŠIĆA napravi drugu BANJA LUKU...''

Doimao se kao i to razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih. A to jednom riječju fašista par ekselans, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara – stoji u tekstu “nezavisnog Čovićevog Hrvatskog medijskog servisa”, koji etiketiranjem Bajrovića, ali i mnogo drugih prije njega, kao fašistu, “Bakirov Šešelj”, ne doprinosi normalizaciji odnosa između Bošnjaka i Hrvata, već naprotiv raspiruje mržnju.

U nastavaku pogledajte intervju na Face TV i sami prosudite o čemu je to Bajrović govorio, i šta je to što je zasmetalo Čoviću i njegovim jurišnicima.

Napomene radi, kada u pretraživač na YouTube ukucate tražene pojmove kako bi pronašli ovaj intervju na kanalu Face TV, nećete ga pronaći. Čak ni onda kad ukucate puni naslov videa.

Čitaj još:   Reuf BAJROVIĆ- na sceni je ISPUNJAVANJE RATNIH CILJEVA: Ukoliko Dragan ČOVIĆ dobije mjesto u PREDSJEDNIŠTVU, BIH neće biti! (foto, video)

izvor faktor.ba

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more