IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Episkop SPC Kirilo BOJOVIĆ pozitivan na koronu, smješten u Klinički centar? (foto)

Episkop Kirilo je bio saslušan u Centru bezbjednosti Podgorica zbog liturgije koju je služio na Mitrovdan u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja i to u Podgorici.

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak 24.XI 20 20…20: 59… Episkop SPC Kirilo BOJOVIĆ pozitivan na koronu, smješten u Klinički centar? (foto)

Episkop buenosajreski i južnocentralnoamerički Kirilo Bojović  koji je sam i tvrdio da crkva svjedoči da su sve bolesti, pandemije, epidemije završavane molitvom pred ikonama Bogorodice, a da jeBog je vrhovni ljekar duše i tijela, pozitivan je na koronavirus i nalazi se na liječenju u Kliničkom centru Crne Gore, saznaje CdM.

Kako navode, Bojović je smješten na Odjeljenju kojim rukovodi i to njegova snaha Jelena Borovinić Bojović.

Kirilo BOJOVIĆ je jedan od više sveštenika SPC koji je do sada zaražen koronavirusom.

Episkop Kirilo je 11.novembra u Centru bezbjednosti Podgorica saslušan i to zbog liturgije koju je služio na Mitrovdan, i to u nedjelju, 8. novembra, kako u Sabornom hramu Hristovog Vaskrsenja u Podgorici.

Čitaj još:   Gore društvene mreže, brojne oštre reakcije: „OD PAPAKA CRVENI SE BINA…“ (foto, video)  

Po završetku saslušanja Kirilo je za Radio Svetigoru kazao da Crkva stalno poziva narod na poštovanje zdravstvenih mjera i da je poručio onima koji brinu za zdravlje građana da narod Crne Gore od Crkve može dobiti samo blagoslov i duševno i tjelesno zdravlje te da ona ne može da bude izvor zaraze ili bolesti...

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more