IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

APOSTOLI OBEĆALI MANDATARU: Zdravko, nećemo u Dakinu stranku… (foto)

Svi kandidati za ministre u budućoj vladi CG obećali su mandataru Zdravku Krivokapiću da neće biti članovi najavljenog velikog pokreta a od Miodraga Dake Davidovića, saznaje jedan po portala iz Podgorice…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, srijeda 25.XI 2020. 14:09,APOSTOLI OBEĆALI MANDATARU: Zdravko, nećemo u Dakinu stranku … (foto)

Prema saznanjima Pobjede, sastanak mandatara i sa kandidatima za ministre održan je nakon što se pojavila izjava Dake Davidovića da će pojedini ministri biti dio nove stranke.

“Na sastanku je konstatovano i zajednički zaključeno da u ovom trenutku to nije dobro da se formira nova partija i da ministri ekspertske vlade ne treba da budu u toj stranci”, rekao je izvor Pobjede.

Davidović je u subotu na Goliji saopštio da će u njegovom pokretu biti budući ministri, što je Krivokapić demantovao. Ipak i nakon istog i to Krivokapićevog demantija, Davidović je ostao pri svojoj ranijoj tvrdnji.

Da je bilo sastanak kandidatima za ministre, potvrdio je mandatar brojnim novinarima na Cetinju, ali nije otkrivao detalje susreta.

Kandidati za ministre finansija i socijalnog staranja, kao ekonomskog razvoja i kapitalnih investicija Milojko Spajić,Jakov Milatović i Mladen Bojanić javno su saopštili da neće biti dio Davidovićevog pokreta.

Govoreći o najavljenom narodnom pokretu biznismena Dake Davidovića, je Krivokapić je ponovio da nijedan kandidat za ministra nije dio te, niti bilo je koje druge stranke, niti će biti tokom mandata trajanja ove vlade.

Čitaj još:   HOROR NA"ŠTRANDU": Ljudi VRIŠTALI i biježali u panici, gliser ogromnom brzinom ULETIO na prepunu plažu...

“A ja sam ubijeđen da će to trajati četiri godine”,kazao je Krivokapić.

On je rekao da nije lijepo da se u ovom trenutku osniva baš nova politička partija i da se sve a i to konstatovali na zajedničkom sastanku nakon što je objavljena informacija.

“Možda je trebalo, bez obzira na to ko je imao kakve ideje, da to uradi poslije formiranja nove vlade, ali svako ima pravo izbora to poštujem. Ne zamjeram nikome”, rekao je Krivokapić koji svoje buduće ministre naziva „apostolima“.

Izvori Pobjede tvrde da sukob Krivokapića i Dake Davidovića ipak nije fingiran.

“To je jasno bilo nakon gostovanja mandatara u emisiji „Načisto“ kada se bukvalno odrekao Dake Davidovića iako je prije samo par mjeseci tvrdio da je biznismen najzaslužniji za njegov ulazak u politiku”, tvrdi izvor Pobjede.

Čitaj još:   SVETISLAV BASARA: "Srbija ne zna živjeti u miru. Ne samo s drugima, nego ni sa sobom"... (foto)

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more