IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS I GUŽVE: Ni rekordna zaraza ne sprečava pomamu “CRNOG PETKA”… (foto i video)

Ni rekordan broj zaraženih i kritična epidemiološka situacija nisu spriječili brojne ljude u regionu da iskoriste sniženja povodom”crnog petka”u tržnim centrima naši reporteri uslikani su ogromne redove…

SARAJEVO- BEOGRAD: Regija, Zanimljivosti, vijesti, petak 27. XI 2020…14: 09… HAOS I GUŽVE: Ni rekordna zaraza ne sprečava pomamu “CRNOG PETKA”… (foto i video)

Povodom popularnog “Crnog petka” (Black Friday) je poznat ali i po velikim popustima, stvorile su se gužve u Sarajevu (SCC) i Tuzli (Bingo City Centar) kao i u cijelom regionu poput Beograda.

Brojni građani su otišli u kupovinu, bez obzira na pandemiju koronavirusa.

Podsjećamo, u FBiH je i dalje na snazi odluka da u zatvorenom prostoru ne smije biti više od 30 ljudi.

Apelujemo na građane da ne idu u tržne centre, već da ovog “crnog petka” ipak kupuju onlajn– mi smo napravili vodič za crni petak u kojem možete i da pogledate ponude na sajtovima raznih brendova.

“Crni petak” je praksa koja iz SAD prelila na cio svijet poslednji petak u novembru prilika je da brendovi ponude povoljne popuste na svoje proizvode.

Godinama unazad gledali smo snimke ogromnih gužvi, i fizičkih obračuna kupaca željnih jeftinih stvari, pa to nije izostalo ni ove godine.

Čitaj još:   RIZO Feratović iz GUSINJA zbog “Zvezda Granda” na meti djevojaka: RODITELJI SU MI UGOVORILI BRAK, oni znaju šta je najbolje...(video)

Kako javlja naš reporter s lica mesta, u tržnom centru Ušće su i veliki redovi pred radnjama u prizemlju najkrcatije je ubedljivo ispred Zare, ali dosta ljudi čeka i ispred Massimo Duttija, Levisa, Sephore…

Vidi se da građani nose maske, koje su obavezne u ovom objektu, međutim i socijalne distance ipak nema.

Situacija sa koronavirusom se u zemlji iz dana u dan pogoršava, savjeti su svakako da se veća okupljanja u zatvorenom prostoru izbjegavaju, ali “crni petak” je ipak pobijedio sve strahove građana.

Onlajn kupovina,koju mnogi brendovi nude,takođe je jedna od bezbjednijih opcija– ali ipak je nisu omogućile sve kompanije. Među njima Sephora, koja i dalje nema tu opciju, a ispred koje vidimo najveći red.

Slično je bilo i ispred Zare…

Izvor iBalkan.net / nova s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more