IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Maradona je umro u siromaštvu, nikada nije imao više od sto evra u džepu”… (foto i video)

Luis Ventura, argentinski novinar, tvrdi da je Dijego Maradona izgubio utakmicu života “u siromaštvu”…

BUENOS AEROS: Svijet, Crna Hronika, Sport, Furbal. vijesti, subota, 28. XI 20 20.. 19: 09… “Maradona je umro u siromaštvu, nikada nije imao više od sto evra u džepu”… (foto i video)

Luis Ventura, argentinski novinar je istakao kao medijski radnik za koga se tvrdi da je bio blizak legendarnom fudbaleru, Maradona da se u poslednjim mjesecima života našao u opasnosti da ostane bez novca.

“Gotovo da nije imao ništa na računu”, naveo je Ventura.

On je potom objasnio kako je moguće da se to dogodi.

“Maradona je imao bušne ruke i veliki novac mu je bio ukraden, ili na ovaj ili onaj način. Svako ko je htio je samo morao da pita i Maradona bi mu dao novac”.

Advokat Anđelo Pisani, koji je zastupao Maradonu u postupku ali i za utaju poreza u Italiji, potvrdio je te navode.

Čitaj još:   PODGORICA- Ambasada SAD: Podržavamo brzo formiranje vlade koja je privržena euroatlantskim vrijednostima i reprezentuje multikulturnu Crnu Goru... (foto)

“Živio je ispod nivoa svojih potreba i bio je veoma darežljiv. Ako vas to zanima gdje je njegov novac, pitajte ljude koji su bili oko njega i koji su ga koristili. Nikada nije imao više od sto eura u džepu”.

U momentu smrti, navodno, Maradona je dugovao 33 miliona funti za porez , što je, navodno, moguće naplatiti prodajom imovine.

“Njegova imovina uključuje nakit, zemlju, prestižne objekte uključujući cijelu zgradu, nekoliko stanova u centru Buenos Ajresa, šest luksuznih automobila, investicije u Kini i Italiji, fudbalske škole u Kini i prava na korišćenje lika”.

Sve to, navodno,vrijedi oko 150 miliona funti sve će biti ostavinske rasprave , a očekuje se da se u narednom periodu pojave i “novi naslednici” koji će i da i traže dio imovine…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more