IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Ima MILIONE NA RAČUNU i poslije 24 godine braka se razvodi: Bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINAR NA RAČUNU… (foto i video)

Muzičar bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINARA NA RAČUNU, a ona kaže – IZGLADNJUJE ME!!!

LOS ANGELES: Svijet, Zannimljivosti, vijesti, nedelja, 29. XI 2020.. 00: 09…Ima MILIONE NA RAČUNU i poslije 24 godine braka se razvodi: Bivšoj supruzi ne želi da ostavi NI DINAR NA RAČUNU… (foto i video)

Nakon što je ovog ljeta objavljeno da se muzički producent Dr Dre i njegova suprug Nikol Jang razvode poslije 24 godine braka, u javnost su isplivali ali i detalji ovog, čini se, mukotrpnog razvoda.

Nikol sa advokatom

Nikol Jang (50), koja je podnijela zahtjev za razvod, od muzičara ali i čije se bogatstvo procjenjuje na 800 miliona dolara traži alimentaciju u iznosu dva miliona dolara mjesečno, a sad je zatražila uvid u njegove moguće poslovne dokumente, što Dre (55) odbija.

“On pokušava da je izgladni i da se izvuče iz svega. Želi da je ostaviti i bez bez dolara”, rekao je njen advokat za “Daily Mail”.

Dr Dre i Nikol Jang

Kako prenosi britanski list “Daily Maila”, Dre tvrdi da,na osnovu potpisanog predbračnog ugovora koji su potpisali 1996., njegovi poslovi se ne tiču a ni njegove supruge.

Čitaj još:   TUGA NAD BIJELIM POLJEM: Sutra dženaza ELVISU Beganoviću, ocu troje male djece... (foto)

“Nikol nije bila zaposlena tokom njihovog braka koji je trajao 24 god, već je bila kod kuće i brinula se o djeci. Tokom braka njihova imovina je uvećena za skoro milijardu dolara, a on ne želi da onda dobije svoj dio”, tvrdi njen advokat.

Dre je od suda u Los Anđelesu zatražio zaštitu koja bi ograničila količinu a i dokumenata u koje Nikol ima pravo uvida dok ona ne potpiše ugovor o povjerljivosti kako njegove poslovne tajne ne bi procurile, što ona odbija da potpiše.

Nikol i Dre vijenčali su se 1996. Zajedno imaju dvoje odrasle djeca, sina Trusija i ćerku Truli, a Dre osim njih ima još petero djece i sa drugim ženama...

izvor  “Daily Mail”

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more