IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SAOPĆENJE IZ VLADE: Premijer Andrej Plenković pozitivan na koronavirus… (foto i video)

Premijer Andrej Plenković pozitivan je na koronavirus, javili su iz Vlade i da se osjeća dobro i nastavlja svoje aktivnosti i obaveze obavljati od kuće…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 30.XI 2020…22: 09… SAOPĆENJE IZ VLADE: Premijer Andrej Plenković pozitivan na koronavirus (foto i video)

“Slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Andrej Plenković je i obavio u ponedjeljak ponovno testiranje na prisutnost koronavirusa te mu je nalaz pozitivan.

Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera samoizolacije i te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana.

Trenutno se osjeća dobro, a svoje aktivnosti i obveze predsjednik Vlade nastavlja obavljati od kuće slijediće a i upute liječnika i epidemiologa”, priopćeno je iz Vlade RH.

Vlada Republike Hrvatske saopćila da je slijedom preporuka epidemiologa, predsjednik Vlade Plenković obavio ovog dana u ponedjeljak ponovno će se testiranje na prisutnost koronavirusa te da mu je nalaz pozitivan, javlja Anadolu Agency (AA).

Čitaj još:   LOŠA VIJEST: Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus… (foto + video)

“Predsjedniku Vlade ranije je određena epidemiološka mjera kao i do samoizolacije te mu se sada određuje mjera izolacije u trajanju od 10 dana”, navedeno je iz Vlade Hrvatske.

Kako je saopćeno Plenković se trenutno osjeća dobro, a svoje aktivnosti kao i obveze nastavlja obavljati od kuće slijediti upute liječnika i epidemiologa.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more