IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

LAVICAMA Malo nedostajalo da naprave iznenađenje protiv šampiona Starog kontinenta… (foto i video)

Crna Gora porazom počela šesti nastup na prvenstvu Evrope…

HERNING: Svijet, Sport, vijesti, petak, 04.12.2020… 20: 59… LAVICAMA Malo nedostajalo da naprave iznenađenje protiv šampiona Starog kontinenta… (foto i video)

Crna Gora poražena od Francuske na otvaranju Evropskog prvenstva…

Francuska je slavila minimalnu pobjedu (24:23), nakon što su „lavice“ imale prednost na poluvremenu (13:12) i vodile u većem dijelu meča, tačnije sve do 52. minuta kada su favorizovane protivnice prvi put povele (21:20).

Bobana Klikovac je 13 sekundi prije kraja smanjila na 23:24, ali nije bilo vremena da se napravi čudo i dođe makar do remija koji je vjerovatno bio i pravedan rezultat poslije svega što je viđeno u Herningu.

Čitaj još:   VIC DANA: Nakon izbora štampali poštansku marku s likom VUČIĆA, gle čuda niko nije mogao da pošalje pismo… (foto, video)

Odlično izdanje u duelu protiv jedne od najboljih selekcija na planeti, ipak, uliva samopouzdanje pred duele protiv Danske i Slovenije.

Jovanka Radičević i Majda Mehmedović bile su najefikasnije sa po pet golova, dok su po tri upisale Đurđina Jauković, Ema Ramusović i Jelena Despotović…

Danska je naredni protivnik, duel se igra u nedjelju u 20 sati i 30 minuta…

Izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more