IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROSTACI PRIPRAVNICI: Hor SNS narikača vređaju bez pardona… (foto i video)

Nova- stara moda u Skupštini: udri nemilice po svakom ko ne misli kao prosječan naprednjak, što su uvrede ogavnije, to je puk veseliji, što su mete napada zvučnije, to je pristojan svijet zgroženiji...

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, Putovanja, vijesti, subota, 05.12.2020… 14: 59 … PROSTACI PRIPRAVNICI: Hor SNS narikača vređaju bez pardona… (foto i video)

Neko je jednom rekao da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje. Shodno tome, Srbija ima parlament kakav je Aleksandar Vučić želio. Gotovo bez ijednog opozicionog glasa, ne računajući Šaipa Kamberija ili onih i to par bošnjačkih poslanika iz Sandžala, ovaj sastav Skupštine Srbije najbolji je reprezent ono najgore u vlasti Srpske napredne stranke: bahatost, onda i primitivizam, prostakluk.

U namjeri da se obračunaju sa svim što ne misli kao oni, a sve u misiji i te zaštite lika i dijela prvog među jednakima (kome se svako malo “događaju” pokušaji atentata ili mu neko ugrožava porodicu), hor SNS narikača svaki dan u parlamentu satire i anatemiše virtuelne političke neprijatelje, kojih nema u skupštinskim redovima, ali se usuđuju da izraze i to politički stav drugačiji od onog koji vlast proklamuje.

Čitaj još:   PODGORICA: Poruka sa patriotskog skupa"Ne damo državu..." (foto i video)

Gotovo da im pozavide Gordana Pop Lazić, Nataša Jovanović ili Vjerica Radeta, nekadašnji radikalski trio zadužen za kletve, trice i kučine.

Vođa ove primitivne parade svakako je opskurni Marko Atlagić, koji šamara i lijevo i desno, oplete Sinišu Kovačevića, pa Seku Sablić, pa Dragana Bjelogrlića, sve garnirano neizbežnim “vrhunskim zlom” Draganom Đilasom.

Uostalom, poslušajmo Atlagića:

Nije Atlagić s ovom praksom krenuo od juče. Još 2017. godine obećavao je pripadnicima opozicije da će joj “je*ati majku”:

Kad se jezik umori od silnog vređanja, profesor Atlagić voli da dremne u skupštinskim klupama:

A dok on kunta, štafetnu palicu u sletu primitivizma i prostakluka preuzimaju “mladi lavovi” SNS, nove nedokazane snage koje do svojih vorholovskih “5 minuta slave” dolaze poganim jezikom.Pa tako čitavih 30 i kusur godina kasnije opet imamo “domaće izdajnike” i “strane i te plaćenike” u “antisrpskim medijima N1 i Nova s”, koji se priviđaju lao izvesnoj Biljani Pantić Pilji, takođe naprednjačkoj uzdanici.

Izvor nova s

Čitaj još:   SJAJNA AKCIJA: Žena u Kahramanmarašu spašena ispod ruševina 122 sata nakon zemljotresa... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more