IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FOTKE BRAĆE OSUMNJIČENIH ZA DVOSTRUKO UBISTVO… (foto)

Sukob braće zbog tartufa pretvorio se u krvavi obračun…

SREMSKA MITROVICA: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 06.12.2020… 23: 47… FOTKE BRAĆE OSUMNJIČENIh ZA DVOSTRUKO UBISTVO… (foto)

DO krvavog obračuna u kojoj su ubijene dvije osobe u šumi u mjestu Jarak kod Sremske Mitrovice došlo je, prema dosada nezvaničnim informacijama, kada su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga upali na teritoriju na kojoj tartufe traže Dejan E. i Nebojša E.

Četvorica muškaraca sukobila su se jutros oko 8.30 časova u šumi kod sela Jarak i dvojica, Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni.

– U toku prepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezena su hitno dva povređena lica. Riječ je o povredama nastalim upotrebom od više tupih predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, pa grudnog koša i na licu.

Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda a potom ide i otorinolaringologa, otpušten je na kućno liječenje. Kod drugog je se i povređenog N. E.(36) nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na prvo kućni oporavak– rekli su iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Nezvanično se saznaje da je do sukoba braće Dejana (38) i Nebojše (36) E. iz Jarka sa Futožanima Predragom J. i Stanislavom J. došlo zbog potrage prvo za tartufima.

Čitaj još:   VOJSKA SRBIJE MORA NA KOSOVO!!!ŠEŠELJ ISCRTAO CRVENE LINIJE!!!

Predrag i Stanislav sjekirama su napali Dejana i Nabojšu, da bi se i jDejan u jednom momentu u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača. Dejan je sa lica mesta pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Preživjela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gdje su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posjedu. Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih pa i okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično dijelo

izvor blic.rs

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   DETALJI TRAGEDIJE Na autocesti A4: Zna se kako je došlo do stravične nesreće poljskog autobusa u Hrvatskoj, smrtno je stralo 12 ljudi... (foto, video)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more