IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PODGORICA: Dr Boban Mugoša podnio ostavku, na funkciju DIREKTOR IJZ… (foto)

Direktor Instituta za javno zdravlje (IJZ) Boban Mugoša podnio je ostavku i na funkciju, kako je saopštio, podnošenjem ostavke želi olakšati proceduru novoj ministarki zdravlja…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 07.12.2020… 20: 51… PODGORICA: Dr Boban Mugoša podnio ostavku, na funkciju DIREKTOR IJZ… (foto)

Dr Boban Mugoša podnio je danas ostavku na funkcija.kako je saopštio, on je podnošenjem ostavke želi olakšati proceduru novoj ministarki zdravlja Jeleni Borovinć Bojović, a formira tim koji će raditi na razvoju zdravstvenog sistema u skladu sa vizijom i prioritetima 42. Vlade Crne Gore.

“Kao ljekar, profesionalac i građanin ove države, beskompromisno posvećen misiji očuvanja i unapređenja zdravlja stanovništva Crne Gore, ostajem u lnstitutu za javno zdravlje, spreman da i dalje, sa svojim koleginicama i kolegama, doprinosim ciljevima lnstituta i sveopštem dobru i napretku, koliko god je to u domenu moje moći i znanja”, navodi se u ostavci Mugoše. 

Čitaj još:   PONEDELJAK JE DAN "D ZA SRBIJU": Vučić zakazuje sjednicu koja mijenja sve...

Istakao je da se Institut za javno zdravlje, čijije dio više od 25 godina i kojim je rukovodio, prepoznaje po predanom radu, profesionalizmu i stručnosti.

 “Posebno naglašavam posvećenost zaposlenih koji ostvaruju rezultate na koje Crna Gora može biti ponosna. Siguran sam da će  tako biti i za vrijeme Vašeg mandata. Svim članovima Vlade i Vama lično želim dobro zdravlje i značajne rezultate, posebno u borbi  protiv novog koronavirusa i drugih javnozdravstvenih izazova”, navodi se saopštenju Mugoše, koje je upućeno premijeru Zdravku Krivokapiću.

izvor rtcg.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more