IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 8. decembar 2020. godine

Ovan tvrdoglav, Bik inspirisan, Blizaci zadovoljni, Raku slijedi dobar dan, Lav ambiciozan, Djevica napeta, Vaga nezadovoljna, Škorpija zatvorena, Strijelcu dobar da za posao, Jarcu poziv iz inostrastva, Vodoliji poboljšanje komunikacije, a Ribe se osjećaju inferiorno. Ovo je dnevni horoskop za 08. decembar 2020. godine.

OVAN

Fokusirani ste na pravljenje novih, tajnih i prilično ambicioznih planova. Niste u potpunosti objektivni što će biti vidljivo prilikom realizacije planova. Emotivno ste prezadovoljni vezom. Mogući su problemi sa hormonima.

BIK

Komunikacija vam je jača strana. Uspjevate da postignete poslovni dogovor koji vam obezbeđuje posao i novac na duže staze. Imate simpatiju, ali ne znate na koji način da joj priđete. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Imate dobru komunikaciju i visok stepen razumjevanja sa kolegama. Komunikacija zapinje jedino sa nadređenom osobom. Emocije su vam proradile i u potpunosti se posvećujete voljenoj osobi. Očekuju vas problemi sa kolenima.

RAK

Dobijate povoljne vijesti vezene za sudski proces. On je završen, a presuda je doneta u vašu korist. Prilično ste stidljivi i iz tog razloga ne pokazujete partneru koliko vam je stalo do njega. Zdravlje je stabilno.

LAV

Zadovoljni ste saradnjom sa strancima. Razumijete se mnogo bolje nego što ste očekivali na početku saradnje. Emotivno ste ispunjeni. Partner je stabilan i pouzdan što vam puno znači. Osjećate se dobro.

Čitaj još:   MENSUROVA MAJKA NAILA- ''JA NEMAM DIJETE ZA BACANJE, ZAPAMTIĆE ME MINA''

DJEVICA

Posao se ne odvija na način na koji ste planirali. To vas ne destimuliše tako da ulažete dodatni napor i postižete svoje ciljeve. Odličan je dan za novo poznanstvo. Imate utisak da vas druga strana skenira. Moguće su alergijske reakcije.

VAGA

Obratite pažnju na komunikaciju sa poslovnim saradnicima. Postoji mogućnost da ne razumijete najbolje jedni druge. U mislima vam je bivši partner. Priznajete sebi da niste uvjek bili fer prema njemu. Pričuvajte grlo.

ŠKORPIJA

Fokusirani ste na poslovne obaveze, odgovorni i postižete uspjeh. Vaš trud je primećen i priznat od strane nadređenih osoba. Osjećate se dobro u vezi, ali vam promiču partnerova osjećanja. Zdravlje je solidno.

STRIJELAC

Uživate u poslu i nadmetanju. Osjećate se dobro kada se ispostavi da ste bolji od drugih. Svjesni ste da odnos sa partnerom trpi zbog vaših poslovnih obaveza. Pokušavate da nađete više vremena za partnera. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Imate jaku želju da se probijete na inostrano tržište, ali niste u mogućnosti da finansijski podržite ovu ideju. Partner vam je bitan i potreban. Maksimalno se posvećujete odnosu. Pripazite na disajne organe.

VODOLIJA

Imate prilično neobjektivan stav o projektu na kome radite. Fokusirani ste na sitnice umjesto na globalni projekat. Odnos sa partnerom nije najbolji. Niste u potpunosti otvoreni jedno prema drugom. Digestivni sistem je osjetljiv.

Čitaj još:   MREŽE ‘GORE’ O BIZARNIM NAVIKAMA TURISTA IZ SRBIJE: Galama oko navika sa ljetovanja, već treći dan udarna tema... (foto, video)

RIBE

Očekuje vas priliv novca. Uživate u obavezama i prilično ste ambiciozni. Potrebno je da jasnije predstavite svoje planove i ideje. Imate simpatiju i razmišljate na koji način da mu se približite. Pripazite na ishranu.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more