IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRI U CRNOJ GORI: DRITAN NAJAVIO DA SMJENJUJE Direktora Uprave policije ali od toga nema NIŠTA!? (foto)

Shodno slovu Zakona o unutrašnjim poslovima, direktor Uprave policije će se moći razriješiti samo ukoliko se dokaže kršenje zakona a i prekoračenje nadležnosti ili se ustanovi da nije ostvario predviđene rezultate…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 08.12.2020…11: 51…DRITAN NAJAVIO DA SMIJENJUJE Direktora Uprave policije: Ali od toga nema ništa!? (foto)

– Završen je sastanak s direktorom Uprave policije Veselinom Veljovićem. Dogovoreno da gospodin Veljović više neće biti direktor – napisao je Dritan Abazović na Twitteru.

I na Facebook stranici Građanskog pokreta URA objavljeno je da je Veljović nakon sastanka s Abazovićem odlučio da podnese ostavku.

Međutim, Veljović se nije oglašavao povodom Abazovićeve tvrdnje. Prema informacijama iz dnevih printanih medija direktor Uprave policije nije u razgovoru sa potpredsjednikom Vlade Abazovićem nagovještavao da bi i došlo so podnošenja ostavke, smatrajući da rezultati rada policije za sada ne ukazuju na takvu potrebu, kao i da je međunarodna saradnja Uprave policije pohvaljena od relevantnih međunarodnih organizacija.

Ukoliko se Vlada ipak odluči da, bez obrazloženja, razriješi Veljovića, kojem nije istekao mandat, onda će direktoru policije morati da isplati sve redom zakonom predviđene obaveze.

Čitaj još:   Grad uništio voćnjake i usjeve u Prijepolju... (foto, video)

DAKLE Shodno slovu Zakona o unutrašnjim poslovima, da direktor Uprave policije može biti razriješen ukoliko se dokaže kršenje zakona ili prekoračenje nadležnosti ili se ustanovi da nije ostvario predviđene rezultate.

Izvor Pobjeda.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more