IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ADILOVO PISMO DŽEJU: OPROSTI MI ŠTO SAM PREDUGO BIO LJUT NA TEBE

Pjevač Adil Maksutović na društvenim mrežama objavio je pismo u kojem se oprostio od svog tasta, legendarnog pjevača Džeja Ramadanovskog.

Adil je objavio nekoliko fotografija sa tekstom posvećenim Džeju, ispod kojih je kratko napisao: “Zbogom taste”. Svoje pismo posvećeno preminulom Džeju Adil je započeo sledećim rečima:

“Stari moj, bio si najmuzikalniji čovek kog sam poznavao, pjevač sa najviše duše… Umeo si da oživiš tekst bolje od svih nas… Imao sam privilegiju da te uživo slušam stotinu puta. Dok su drugi plakali ili se veselili uz tvoje pjesme, ja sam potpuno opčinjen upijao svaku tvoju otpjevanu frazu, magično si ti to radio… Maznuo sam sve što si mi dozvolio… Hvala ti”, napisao je Adil, pa se osvrnuo i na nedelju u kojoj je umro:

“Te najtužnije nedelje, sa knedlom u grlu i sa suzama u očima, tvoju sliku je objavilo na svojim društvenim mrežama preko milion ljudi širom bivše Jugoslavije… Stotine prijatelja i kolega ti je uputilo poslednji pozdrav…. Znam da si se umorio, već nedostaješ svima. Tvojoj djeci najviše. Raduje nas samo činjenica da si poslednji dan svog života proveo sa porodicom… sa svojim unucima… nismo ni slutili da ti je poslednji.”

Čitaj još:   DŽEJ NIKADA NIJE PREBOLIO UBISTVO BRATA: ARKAN ga je ŽIVOG zalio BETONOM I UZIDAO...

Adil se zatim, u nastavku teksta, osvrnuo na to što sa tastom Džejem godinama nije razgovarao.

“Voljeni Džej, nikada se nismo posvađali, a godinama nismo razgovarali. Oprosti mi što sam predugo bio ljut na tebe. Onaj gore je želio da se ovako rastanemo. Bar još koju godinu da si poživeo. I da sjednemo ti i ja kao nekada… Da ti zapevam ‘Sajbiju’. Da se zagrlimo i isplačemo”, završio je Adil.

Podsjetimo, pevač Adil oženio je Džejevu stariju ćerku Anu, sa kojom ima dva sina. Džej sa zetom nije govorio sedam godina jer je navodno fizički maltretirao njegovu ćerku.

izvor: nova.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more