IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

EP U RUKOMET: IDE Glavna runda,”Lavice napadaju olimpijske šampionke”… (foto i video)

Ženska rukometna reprezentacija Crne Gore igra prvi meč u glavnoj rundi Evropskog prvenstva u Danskoj – protivnik je Rusija, pratićemo dešavanja iz Herninga…

HERNING (Danska): Svijet, Sport, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. 12. 2020…17: 51… EP U RUKOMET: IDE Glavna runda,”Lavice napadaju olimpijske šampionke”… (foto i video)

“Lavice” su ispunile glavni cilj uoči prvenstva, a tri meča u drugoj fazi takmičenja su sjajna prilika za uigravanje izabranica novog selektora Kima Rasmusena za ključni zadatak ove generacije– olimpijski kvalifikacioni turnir koji se u martu naredne godine održava u Podgorici.

Rusija je četvorostruki šampion svijeta i osvajač olimpijskog zlata 2016. godine, a u Dansku je stigla kao aktuelni vicešampion Evrope.

Iako u timu nema glavne zvijezde i najbolje igračice Ane Vjahireve, Ruskinje su u grupnoj fazi potvrdile kvalitet i ostvarile pobjede u duelima protiv Španije, Češke i Švedske, uz gol razliku +15.

Čitaj još:   Evakuisana železnička stanica zbog terorističke prijetnje:"Sumnjiva situacija u vozu" (foto i video)

Crna Gora i Rusija posljednji put igrali su u decembru prošle godine na Svjetskom prvenstvu u Japanu, kada je „zbornaja“ slavila u meču glavne runde 35: 28…

Izvor iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more