IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEBOJŠA MEDOJEVIĆ, PRVO PA MUŠKO: Bravo Ministre, kamenjem po novoj vladi… (foto)

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević, povodom informacije da se nova Vlada Crne Gore zadužuje za 750 miliona eura, hitno reagovao…

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. 12. 2020…12: 51… NEBOJŠA MEDOJEVIĆ, PRVO PA MUŠKO: Bravo Ministre, kamenjem po novoj vladi… (foto)

Novo zaduženje nova Vlada dogovorila sa Vladom Duška Markovića.

Ministar u svojstvu privatnog lica ugovarao posao od 750 miliona eura.

Nova Vlada je emisijom 750 miliona eura obveznica pokazala da je ovo zaduženje pripremano najmanje tri mjeseca sa Vladom Duška Markovića. Ova emisija nije predviđena budžetom za 2020., a još nijesmo usvojili budžet za 2021.

Na osnovu kojeg zakona se nova Vlada zadužila 750 miliona eura, još se ne zna. Ovo je, po svemu sudeći, poluprivatna emisija starog i novog ministra mimo okvira predviđenog budžetom”, naveo je Medojević.

Rebalansom budžeta su, kako dodaje, za 340 miliona eura povećana sredstva koja nedostaju.

“Biće veoma zanimljivo saznati preko koje banke i brokera je odrađena ova emisija, jer je i sam ministar u tom poslu. 

Kakva je uloga u dogovaranju ove emsije obveznica: izjesnog Veljka Kustrova, Miloša Starović – Bank of America (Pariz), Tijane Miković – KPMG Beograd (ex. Dojce London). Bivša savjetnica ministra Darka Radunovića.

Da li je ministar Spajić sa ovim licima imao aranžmane u vezi ove emisije i prije imenovanja i da li je sa njima povezan privatno ili poslovno”, napisao je Medojević.

Čitaj još:   "EU IZGUBILA STPLJENJE": Za Srbiju sprema nezapamćenu kaznu sa dalekosežnim posljedicama? (foto, video)

Velika “false flag” operacija UDBA-e se, kako navodi, nastavlja.

“Nova Vlada je Vlada kontinuiteta i nastavlja istu ekonomsku politiku DPS.Nekontrolisano zaduživanje, bez restrukturiranja,racionalizacije javnog sektora, revizija korupcionaških aranžmana, dodatnih istih ali i restrukturiranja javnih preduzeća gubitaša, nastavak finasiranja te neproduktivne javne potrošnje i partijskih parazita DPS, SDP, SD i BS, nema rezova u poreskoj politici i naplati duga, nema pa ni konfiskacije imovine stečene korupcijom i kriminalom, uvođenja reda ali u javnom sektoru i nova sistematizacija radnih mjesta i da se u javnom sektoru ostanu samo potrebna radna mjesta.

Dok je Krivokapić fingirao pregovore sa partijama iz pobjedničkih koalicija, njegov savjetnik u funkciji običnog građanina (za koga niko nije glasao) je ugovarao novo zaduživanje preko obveznica sa Vladom Duška Markovića, ali i sa nekim svojim privatnim kolegama i poznanicima.

Čitaj još:   "LOPOVI, LOPOVI" Narod ispred RIK- a... (foto, video)

Prvo pa muško. Bravo, Ministre”, zaključio je Medojević.

Izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more