IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠTA JE OVO OD JUTROS: Ubistva, nesreće, batine… (foto)

Ubistvo i samoubistvo, zvijerski slučaj nasilja u porodici, oružani obračun, saobraćajna nesreća, tragičan su bilans jutrošnjih događaja koji su potresli…

BEOGRAD: Srbija,Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. 12. 2020 …11: 51… ŠTA JE OVO OD JUTROS: Ubistva, nesreće, batine… (foto)

Današnje decembarsko jutro započelo je serijom loših vijesti koje pristižu iz svih dijelova Srbije i to gotovo jedna za drugom, iz minuta u minut. 

Policija je najpre rano jutros dobila dojavu da je se a u Ulici generala Anrija na Voždovcu, u blizini Autokomande, dogodila jedna porodična tragedija.

Supružnici starosti oko 60 godina pronađeni su u lokvi krvi, a pretpostavlja se da je muž najpre ubio ženu, a potom izvršio samoubistvo. Policija je prvo obavila uviđaj u prisustvu dežurnog tužioca, a šta je motiv a i ove porodične tragedije još uvijek nije poznato.

Još jedan a to je slučaj poričnog nasilja zabeležen je na beogradskoj opštini Palilula, gdje je u porodičnom stanju S. G. (54) zvijerski je i pretukao svoju nevjenčanu suprugu (49), koja je teško povređena.

Čitaj još:   Vučić iz Indije: Ako oni ubiju jednog hindusa, mi ćemo ubiti 100 muslimana (video)

“On se tereti da je noćas, u stanu na teritoriji Palilule, rukama a više puta udario nevjenčanu suprugu (49) po glavi i tijelu”, saopštio je MUP.

Povređena žena je hospitalizovana i konstatovan joj je prelom lobanje.

U Beogradu se jutros dogodila i stravična saobraćajna nesreća u kojoj je povrećen starac (85).

Njega su navodno priklještila vrata i to na tramvaju u Bulevaru kralja Aleksandra, nakon čega je pao sa stepeništa. Vozač nije primjetio da je jedan putnik ostao zaglavljen pa je pokrenuo vozilo i nesrećnog starca vukao 10 metara.

Ni Niš nije ostao pošteđen loših dojava i nesreća jer je muškarac (33) čiji je a identitet nije saopšten ranjen sinoć oko 23 časa u Romanijskoj ulici u Nišu, a to su potvrdili su agenciji Beta u Policijskoj upravi u tom gradu.

Prema nezvaničnim informacijama, napadač je pucao na muškarca u podzemnoj garaži i ranio ga u nogu...

Izvor nova s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more