IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UHAPŠENA KRUPNA ZVJERKA: Pao diler, evo koliko je DROGE zaplenjeno… (foto)

M. K. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 10. 12. 2020…13: 51… UHAPŠENA KRUPNA ZVJERKA: Pao diler, evo koliko je DROGE zaplenjeno… (foto)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. K. (1991) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično dijelo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom dva stana koje koristi osumnjičeni, policija je pronašla oko 1,7 kilograma marihuane, sjeme ove biljke, dvije digitalne vage znatnu sumu novca za koji sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Prethodno je policija pronašla dva paketića sa oko 10 grama marihuane kod dvadesetšestogodišnje Novosađanke koja je bila u društvu a i to sa tim istim dvadesetdevetogodišnjim sugrađaninom.

Čitaj još:   GOSPOĐO ZILHA- TREBAŠ KOŽU SA LEĐA DA MU SKINEŠ!

Sumnja se da je taj mladić kupio drogu od M. K. i protiv njega će biti i prvo podneta krivična prijava za krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga, a protiv djevojke krivično dijelo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Protiv M. K. je određeno zadržavanje u to do 48 sati i biće priveden, uz krivičnu prijavu, višem javnom tužiocu u Novom Sadu...

Izvor Republika.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more