IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 11. decembar 2020. godine

Ovna dočekuju obožavaoci, za Bika nema nervoze, Blizanci dobro, Rak mora da postavi granice, Lav u pokretu, Djevica euforična, Vaga raspoložena, Škorpija ima sigurnost, Strijelac razapet, Jarac opterećen, Vodolija voli promjene, a Ribe raspoložene za udvarače. Ovo je dnevni horoskop za 11. decembar 2020. godine.

OVAN

Imate utisak da ste osmislili genijalne poslovne ideje, ali kolege ne dijele vaše mišljenje. Pokušavate da osvojite simpatiju pričajući o sebi u superlativu. Druga strana je svjesna da pretjerujete. Skloni ste infekcijama.

BIK

Organizovani ste, vrijedni i imate jasne ciljeve. Ne dozvoljate ikome da se meša u vaš posao. Fokusirani ste na tajnu vezu. Sve planove podređujete tajnom sastanku. Imunitet je dobar. Zdravlje je stabilno.

BLIZANCI

Kolege uvažavaju vaš način razmišljanja. Iz tog razloga traže vaš objektivan savjet i vi im ga rado dajete. Idete linijom manjeg otpora i održavate farsu od braka jer niste spremni za korenite promjene. Eliminatorni sistem je osjetljiv.

RAK

Pazite šta pričate sa kolegama. Neke vaše riječi mogu biti pogrešno protumačene i interpretirane drugim kolegama. Pokušavate da prikrijete ljubomoru, ali partneru ne promiču vaša osjećanja. Digestivni sistem je osjetljiv.

LAV

Nailazite na teškoće koje nadilaze vašu kompetenciju. Obraćate se nadređenoj osobi zbog nastalog problema. Odličan je dan za novo poznanstvo. Imate utisak da je druga strana strastvena osoba. Pritisak je nestabilan.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 18. decembar 2021. godine

DJEVICA

Ne snalazite se najbolje u moru problema. Imate utisak da ih ima previše čak i za vaš ukus. Partner primjećuje da ste neraspoloženi zbog situacije na poslu. Čini sve što je u njegovoj moći da vas oraspoloži. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Komunikacija sa stranim saradnicima je intenzivna. Oni nisu otvoreni prema vama tako da je poželjna doza opreza. Ne osjećate se dobro u vezi. Umjesto da riješite problem prekidate vezu. Mogući su problemi sa hormonima.

ŠKORPIJA

Jako ste samouvjereni i ubjeđeni da su vaši planovi najbolji. Priča vam je tako ubjedljiva da kolege prihvataju vaše ideje. Uživate u tajnoj vezi. Osjećate se voljeno i emotivno ispunjeno. Neophodna vam je fizička aktivnost.

STRIJELAC

Zadovoljni ste stabilnom poslovnom situacijom. Sve se odvija po planu. Priliv novca samo upotpunjuje dobro raspoloženje. Niste pretjerano fokusirani na partnerku. Promiče vam da dotična ima probleme. Zdravlje je odlično.

JARAC

Iako ste relativno zadovoljni poslovnom situacijom, spoljnim saradnicima je predstavljate boljom nego što u suštini jeste. Dopada vam se emotivna stabilnost partnera, ali priželjkuje da je malo više sklon pokazivanju emocija. Moguća je nesanica.

VODOLIJA

Zabrinuti ste zbog situacije na poslu. Posao stagnira i plašite se budućih posljedica. Odličan je dan za novo poznanstvo. Prilično ste neozbiljni. Nezainteresovani ste kakav utisak ostavljate na drugu osobu. Nervi su osjetljivi.

Čitaj još:   LANA PUDAR IDE PO NOVU MEDALJU, PA PROZVALA DŽEKU I NURKIĆA: "Šta kažete?" (foto)

RIBE

Puni ste pozitivne enerije i imate utisak da sve možete da postignete. Neke poslovne ideje su totalno neprimjenljive. Usamljeni ste i zbog toga neraspoloženi. Pitate se kada ćete upoznati novog partnera. Mogući su problemi sa hormonima.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more