IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN O KOSOVU: Takva greška neće se ponoviti, nema promjena oko priznanja… (foto)

DRITAN je podsjetio da je Ministarstvo zdravlja objasnilo da se radi o tehničkoj grešsci, te kaže da mu je žao što se to desilo…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, petak, 11. 12. 2020…14: 51… DRITAN O KOSOVU: Takva greška neće se ponoviti, nema promjena oko priznanja… (foto)

Potpredsjednik Vlade Dritan Abazović danas na samom 2BS Forumu u Podgorici kazao da se nada da se neće ponoviti greška kao kada je to i Kosovo u zvaničnom dokumentu Ministratsva zdravlja bilo označeno zvjezdicom.

On je podsjetio da je Ministarstvo zdravlja objasnilo da se radi o tehničkoj grešsci, te kaže da mu je žao što se to desilo.

“Ostajem pri stavu koji smo potpisali u zajedničkom sporazumu, a to je da nema promjena oko priznanja Kosova. Nadam se da se u budućnosti neće ponavljati ovakve greške”, jasan je Abazović.

Čitaj još:   Mile DODIK IZAZVAO SKANDAL, KOJI NIJE VIĐEN U EVROPI: Iz BERLINA traže objašnjenje zbog odluke lidera SNSD- a, BiH bi mogla osjetiti posljedice... (foto, video)

On dodaje da ne želi da brani bilo koga u Vladi.

“Ušli smo u ovu javnu administarciju sa većinom ljudi koja nas doživljava i kao neprijatelje. Nisam siguran da neko od administracije nije želio da se i u okrivi Vlada za tako nešto. Ipak,  zadatak ministra je da to kontroliše. Ali da i kad se radi o Kosovu, mislim da svi treba da budu relaksirani jer ovo se i pitanje neće ponovo otvoreniti”, naglasio je Dritan Abazović.

Izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more