IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MANDIĆ BI DA PITA Krivokapića i Spajića: Kako je to moguće da Srbija dobije novac sa tri puta manjom kamatom? (foto)

Kako se desilo da Srbija na finansijskom tržištu dobije novac sa kamatom 1,06%, a Crna Gora gotovo tri puta nepovoljnije, po čak 2,875%?

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, petak, 11. 12. 2020 …21: 51… MANDIĆ BI DA PITA Krivokapića i Spajića: Kako je to moguće da Srbija dobije novac sa tri puta manjom kamatom? (foto)

Funkcioner Demokratskog fronta Andrija Mandić napisao je ja svom Tviter nalogu da su znali da je DPS uništio javne finansije i da je kasa u užasnom stanju, te je pitao ministra finansija i premijera kako je moguće da je Srbija dobila novac sa tri puta manjom kamatom.

“Koliko od tih 750 miliona eura ide na pokrivanje tekućeg i budućeg istog budžetskog deficita i za koliko je uvećano stanje javnog duga u odnosu na BDP, a koliko novca je namijenjeno za rolover, odnosno, zamjenom starih kredita novim kreditnim zaduženjima?

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 1. mart 2024. godine

Kako se desilo da Srbija na finansijskom tržištu dobije novac sa kamatom 1,06%, a Crna Gora gotovo tri puta nepovoljnije, po čak 2,875%? Da li su baš toliko nestabilne naše javne finansije?”, pitao je on.

Izvor Antena M.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more