IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAPADNUT SENAD KOSOVAC NA JAHORINI: Žrtva policijske BRUTALNOSTI, objavio je i snimak incidenta … (foto i video)

Senad Kosovac snimio je telefonom incident na Jahorini u kojem ga je, kako na snimku tvrdi, policajac udario…

JAHORINA: BiH, Crna Hronika,Zanimljivosti, vijesti, subota,12. 12…19:51… NAPADNUT SENAD KOSOVAC NA JAHORINI: Žrtva policijske BRUTALNOSTI, objavio je i snimak incidenta… (foto i video)

Razlog za pisanje kazne je, kako se čuje na snimku, telefoniranje u vozilu, i to dok Senad tvrdi da auto nije bio u pokretu već da je zaustavio vozilo kako bi obavio razgovor.

Tokom prepirke sa policijom, Senad je uključio snimanje telefonom da kada ga je policajac opomenuo da to ne sme da radi nakon čega je prvo Senad nastavio da snima tvrdeći da na to ima pravo.

“Naređujem ti da prestaneš da snimaš”, čuje se policajac na šta mu je Senad ogovorio “Imam pravo. Ne želim da prestanem da snimam”.

Čitaj još:   OVO JE EMINA- PRELIJEPA SESTRIČINA MILA ĐUKANOVIĆA: Živi u Beogradu, diplomirala je u Italiji, a zbog škole je prošla POLA EVROPE... (foto)

U kraćem komešanju, koje se ne vidi najjasnije na snimku, policajac je i Senada uhvatio za ruku, poveo do automobila saopštio mu da će da ga ga lišava slobode ali je u tom trenutku Senad tvrdio da ga je policajac udario što je službenik demantovao...

Izvor Doznajemo.com

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more