IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 14. decembar 2020. godine

Ovan dobija pomoć prijatelja, Bik slobodan, Blizanci kreću u akciju, Rak emotivan, Lav ulaže, Djevica zaljubljena, Vaga optimistična, Škorpija vjeruje ljudima, Strijelac uspješan, Jarac izdržljiv, neočekivana zarada za Vodoliju, a Ribe su usamljene. Ovo je dnevni horoskop za 14. 12. 2020. godine.

OVAN

Započinjete novi poslovni projekat koji ima veze ili sa inostranstvom ili sa medijima. Prilično ste uzbuđeni i želite da se dokažete. Pred vama je novo poznanstvo, ali vaš prvi utisak je totalno neobjektivan. Izbjegavajte alkohol.

BIK

Fokusirani ste na finansije. Odličan je dan za apliciranje za kredit i nalaženje sponzora. Partnerki prećutkujete pravo stanje stvari da ona ne bi brinula. Smatrate da će zbog male laži svima biti bolje. Osjećate se dobro.

BLIZANCI

Fokusirani ste na poslovne obaveze i zadovoljni poslovnom situacijom. Ulažete puno svoje energije u posao i očekujete da će rezultati biti vidljivi uskoro. Emocije su vam proradile i jako ste ljubomorni. Zdravlje je dobro.

RAK

Zadovoljni ste kako se privatni biznis razvija. Saradnja sa kolegama je odlična. Imate slične ideje, vrijedni ste i ambiciozni kada je postizanje poslovnog cilja u pitanju. Stidljivi ste i ne pokazuje partneru svoje emocije. Zdravlje je solidno.

LAV

Pred vama je nepovoljan dan naročito ukoliko imate zakazano ročište ili ste u prilici da kontaktirate sa predstavnicima medija. Toliko ste okupirani poslom da nemate energiju za partnerku. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: 11 kontakata sa oboljelim 21 lice pod mjerom pojačanog epidemiološkog nadzora... (foto)

DJEVICA

Neplanirane teškoće remete vaše planove. Dok ne prevaziđete probleme odlažete obaveze za drugi dan. Vaše emocije prema partneru su postojane, ali imate problem da ih na spontan način pokažete partneru. Mogući su problemi sa pritiskom.

VAGA

Imate problema sa koncentracijom što remeti poslovnu komunikaciju. Pokušajte da se fokusirate na ono što sagovornik priča. Nezadovoljni ste ponašanjem partnera jer vam ne poklanja dovoljno pažnje. Muči vas nesanica.

ŠKORPIJA

Imate jako puno obaveza. Jako ste vrijedni, posao obavljate u žurbi i uspjevate da sve odradite na vrijeme. Zadovoljni ste tajnom vezom. Smatrate da ste konačno našli idealnog partnera koji zna kako da vas usreći. Zdravlje je solidno.

STRIJELAC

Poslovna situacija je stabilna i zbog toga se osjećate dobro. Stiže novčani dobitak što dodatno podiže vaše raspoloženje. Partner izbjegava otvorenu komunikaciju u vezi problema u odnosu. Zdravlje je solidno.

JARAC

Koncentracija vam nije jača strana. U slučaju poslovnih dogovora dolazi do nerazumjevanja i neke stvari moraju jasno da se definišu. Uživate u odnosu sa partnerom mada priželjkujete da on bude emotivno otvoreniji. Očekuju vas alergijske reakcije.

VODOLIJA

Fokusirani ste na uspostavljanje novog poslovnog dogovora od koga imate veća očekivanja. Mogući su manji propusti. Krijete pravo finansijsko stanje od druge polovine. Probavni sistem je osjetljiv i burno će reagovati na hranu.

Čitaj još:   Nikolić: Smjena Leposavića iznuđena, Vlada izgubila kredibilitet... (foto)

RIBE

Energični ste i gledate da sve obaveze odradite u što kraćem vremenskom roku. Iz tog razloga pravite sitne greške. Nije vam do rasprave sa partnerom i zato aminujete sve što vam kaže. Imate problem da se uspavate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more