IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HADŽIFEJZOVIĆ, MILANOVIĆU: OBRIŠI STRAŽNJICU PAPIROM, ISPERI, ISTUŠIRAJ- OBRAZ OPERI IZVINJENJEM!( video)

Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksine politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika.

Je li ovo rasizam- čista nacija? Da, rasizam na koji smo ponosni- jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine.

Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksine politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika.

Nije nacionalizam, a ako i jeste onda nije nacionalni nacionalizam već novinarski, sa argumentima i bosanski, nadnacionalni, naučno dokazan, u anketama svjetskih agencija dokazan – bosanci, svi mi zajedno bez obzira da li smo Bošnjaci, Srbi, Hrvati, građani, miješani, došljaci, kopilad iz miješanih brakova, vlasi, ćafiri, heretici, bogumili, krstjani, nevjernici i vjernici– mi smo, dokazano, naučno i istraživački, svi, najčistija nacija u Evropi – imamo najbolje, za nas normalne, higijenske navike. Je li ovo rasizam- čista nacija?

Čitaj još:   Sjednica SO Nikšić: Glasovima vladajuće koalicije sa dnevnog reda uklonjen prijedlog o razrješenju MARKA- Šubare Kovačevića... (foto)

Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i evropska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo decenijama na vaše zločine.

izvor: face.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more