IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HRVATSKI MEDIJI: BIJESNI NOVINAR ”IZREŠETAO” MILANOVIĆA! Cijela BiH mu se DIVI: ”Obriši stražnjicu, isperi”(video)

Iz susjedne BiH neprestano stižu vrlo negativne reakcije na riječi koje je o toj zemlji izgovorio hrvatski predsjednik Zoran Milanović.

Trenutno najaktualniji odgovor na Milanovićeve konstatacije o “sapunu i parfemu” je onaj koji je dao novinar FACE TV-a, Senad Hadžifejzović:

“Šutimo desetljećima na vaše zločine”

“Je li ovo rasizam – čista nacija? Da, rasizam na koji smo ponosni – jednostavno čisti smo i europska nauka je to dokazala, da smo čisti rasisti. Jesmo li ljuti? Naravno! Šutimo desetljećima na vaše zločine”, kazao je u eteru ljutiti Hadžifejzović.

„Sačuvaj, Bože, ovu zemlju od peksilne politike hrvatskog predsjednika i srpskog predsjednika. Nije nacionalizam, a ako i jeste onda nije nacionalni nacionalizam već novinarski, sa argumentima i bosanski, nadnacionalni, naučno dokazan, u anketama svjetskih agencija dokazan – bosanci, svi mi zajedno bez obzira da li smo Bošnjaci, Srbi, Hrvati, građani, miješani, došljaci, kopilad iz miješanih brakova, vlasi, ćafiri, heretici, bogumili, krstjani, nevjernici i vjernici – mi smo, dokazano, naučno i istraživački, svi, najčistija nacija u Evropi – imamo najbolje, za nas normalne, higijenske navike. Je li ovo rasizam – čista nacija?”

Čitaj još:   MIRO LAZOVIĆ, OGORČEN: "Dodik pravi skandale, svijet, mora uvidjeti s kim ima posla"

izvor: dnevno.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

HAOS Hrvatski branitelji zabranili Bajagi da održi koncert…

Na ovogodišnjim "Danima piva" u Karlovcu trebalo je da nastupi Read more