IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 18. decembar 2020. godine

Ovan ima glavobolju, Biku fali energije, Blizanci pod pritiskom, Rak ima probleme, Lav u nedoumici, Djevica radi s nekretninama, Vagi dobar dan, Škorpiji dobro ide u poslu, Strijelac opterećen, Jarac ima sreće, Vodolija zabavna, a Ribe opuštene. Ovo je dnevni horoskop za 18.12.2020. godine.

OVAN

Prilično ste optimistični kada je početak poslovne saradnje sa strancima u pitanju. Problem je što druga strana nije pretjerano zainteresovana za zajednički projekat. Fokusirani ste na posao, a partnerku zanemarujete. Disajni organi su osjetljivi.


BIK

Situacija na poslu je stabilna zahvaljujući tome sto imate ozbiljan i racionalan stav prema obavezama. Zadovoljni ste kako se veza razvija. Niste svjesni da ste idealizovali voljenu osobu. Osjećate se odlično.


BLIZANCI

Nadređena osoba je prezadovoljna vašim radom. Daje vam nove obaveze uz koje ide povećana odgovornost. Odnos sa partnerom je idiličan. Jako vam je bitno što dobro razumijete jedno drugo. Potreban vam je odmor.


RAK

Komunikacija je vaše glavno oružje. Prilično ste sugestivni, samouvjereni, djelujete optimistično i lako ubjeđujete saradnike u svoje ideje. Zbog poslovnih obaveza zanemarujete voljenu osobu. Kosti su prilično osjetljive.

LAV

Odličan je dan za poslovni put. Među pregovaračkim timom druge strane nalazi se osoba koja vam se dopada na prvi pogled. Ne pokazujete emocije jer je susret poslovne prirode. Zdravljeje solidno, ali vam nedostaje kondicija.

Čitaj još:   VUČIĆ U ČUDU: Pozvao sve članove Predsjedništva BiH na vježbu Vojske Srbije a došao samo DODIK...


DJEVICA

Kontaktira vas osoba iz inostranstva koju ne poznajete i nudi poslovnu saradnju. Zbunjeni ste poslovnim predlogom. Bivši partner pokazuje želju sa susretom. Imate želju da ga vidite i pristajete na susret. Skloni ste promjenama raspoloženja.


VAGA

Željni ste novih poslovnih izazova i razmišljate koji posao bi mogli da pokrenete. Novčani dobitak vam popravlja raspoloženje. Vaše emocije su nestabilne i partner nije siguran u stabilnost vašeg odnosa. Očekuju vas problemi sa spavanjem.


ŠKORPIJA

Intrigantno vam je da se sa inostranim saradnicima odlično slažete, a da sa kolegama imate probleme u komunikaciji. Očekuje vas novo poznanstvo, ali druga osoba vam djeluje prilično grubo i neotesano. Zdravlje je stabilno.

STRELAC

Uživate na poslu. Atmosfera je opuštena, ali radna. Nema nikakvih teškoća tako da odrađujete sve što ste i planirali. Zaljubljeni ste i imate potrebu za intenzivnim tipom veze. Voljenoj osobi to odgovara. Osjećate se odlično.


JARAC

Zadovoljni ste saradnjom sa kolegama. Komunikacija vas inspiriše tako da lako donosite zajedničke planove. Emocije su vam proradile, kao i strast. Svjesni ste da veza ima ogroman potencijal. Mogući su problemi sa hormonima.


VODOLIJA

Prilično sta zabrinuti zbog ograničene finansijske situacije i zbog toga tražite dodatni posao. Vaše šesto čulo vas upozorava da partner nije iskren. Budno ga pratite ne bi li otkrili o čemu se radi. Zdravlje je solidno.

Čitaj još:   KRIMINALCI iz RS- a, dolaze po "TROFEJE", u prestolnicu BiH...


RIBE

Vrijedni ste, ambiciozni i takmičarski nastrojeni. Vaši rezultati su bolji od kolega i zbog toga ste ponosni na sebe. Predstoji vam priliv novca. Preko prijatelja upoznajete intrigantnu osobu koja ostavlja odličan prvi utisak. Zdravlje je stabilno.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more