Crna Gora

MEDOJEVIĆ DIGAO SVE NA NOGE: Blamaža premijera, nije sposoban da vodi Vladu da podnese ostavku… (foto)

Nebojša Medojević kazao je da je jedino opravdano političko rješenje da premijer Zdravko Krivokapić podnese ostavku, dodavši da “jednostavno nije sposoban da vodi Vladu”.

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, petak,18.12.2020… 14: 11… MEDOJEVIĆ DIGAO SVE NA NOGE: Blamaža premijera, nije sposoban da vodi Vladu da podnese ostavku… (foto)

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević danas je kazao da jedino opravdano političko rješenje i da premijer Zdravko Krivokapić podnese ostavku, dodavši treba “jednostavno jer nije sposoban da vodi Vladu ”.

“Ostavka! Što bi ovim momcima te padoše. Opet ću ja biti kriv. Šta bi se a i desilo da u Vladi nijesu “eksperti”. Nesposobna Vlada kontinuiteta. Velika blamaža premijera. Jedino opravdano političko rješenje je da Krivokapić podnese ostavku. Jednostavno nije sposoban da vodi Vladu. Jedino je bio sposoban da tajno odradi posao od 890 miliona eura i da zaduži državu”, naveo je Medojević na Facebook-u.

Medojevićeva reakcija uslijedila je nakon što je Vlada Crne Gore jutros donijela odluku da neće predložiti budžet za 2021. godinu do kraja ove godine, već će preći na privremeno finansiranje, dok je to o budžet za narednu godinu najavlila do marta.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

admin

Share
Published by
admin

Recent Posts

Glumac EMIR Hadžihafizbegović: Nađite mi Bošnjaka, koji je ikada javno rekao da su Srbi genocidni narod, poliću se benzinom… (foto, video)

Slavni bosanskohercegovački glumac Emir Hadžihafizbegović u pismu Danasovoj novinarki Snežani Čongradin zahvaljuje se na kolumni…

36 minuta ago

JOŠ MALO DA UŽIVAMO U SUNCU: Vrijeme koje se očekuje u narednih nekoliko dana je… (foto)

U srijedu naoblačenje s lokalnim pljuskovima, u četvrtak kiša... SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 28,…

1 sat ago

Ramo ISAK ZAPRIJETIO: “Ja ću uhapsiti MILORADA Dodika. Nije ovo 1992. godina, nema više JNA”… (foto, video)

RAMO Isak: „Banja Luka je bh. grad, moj grad. Banja Luka nije Dodikova!“ SARAJEVO: BiH,…

10 sati ago

Akademik prof. dr RADOVAN Radonjić: Crna Gora je prodata država… (foto, video)

A on za onoga sam rekao da je veleizdajnik Crne Gore i uvjeren sam da…

12 sati ago

Dnevni horoskop za 29. april 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan ne mijenja…

12 sati ago

This website uses cookies.