IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVIĆ DIGAO SVE NA NOGE: Blamaža premijera, nije sposoban da vodi Vladu da podnese ostavku… (foto)

Nebojša Medojević kazao je da je jedino opravdano političko rješenje da premijer Zdravko Krivokapić podnese ostavku, dodavši da “jednostavno nije sposoban da vodi Vladu”.

PODGORICA: Crna Gora, Ekonomija, Zanimljivosti, vijesti, petak,18.12.2020… 14: 11… MEDOJEVIĆ DIGAO SVE NA NOGE: Blamaža premijera, nije sposoban da vodi Vladu da podnese ostavku… (foto)

Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević danas je kazao da jedino opravdano političko rješenje i da premijer Zdravko Krivokapić podnese ostavku, dodavši treba “jednostavno jer nije sposoban da vodi Vladu ”.

“Ostavka! Što bi ovim momcima te padoše. Opet ću ja biti kriv. Šta bi se a i desilo da u Vladi nijesu “eksperti”. Nesposobna Vlada kontinuiteta. Velika blamaža premijera. Jedino opravdano političko rješenje je da Krivokapić podnese ostavku. Jednostavno nije sposoban da vodi Vladu. Jedino je bio sposoban da tajno odradi posao od 890 miliona eura i da zaduži državu”, naveo je Medojević na Facebook-u.

Čitaj još:   CRNA GORA: ZNA SE KO ĆE KOJI RESOR PREUZETI U NOVOJ VLADI...

Medojevićeva reakcija uslijedila je nakon što je Vlada Crne Gore jutros donijela odluku da neće predložiti budžet za 2021. godinu do kraja ove godine, već će preći na privremeno finansiranje, dok je to o budžet za narednu godinu najavlila do marta.

izvor CdM.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more