IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠOK U CENTRU BEOGRADA: Zasijao se veliki falus ispred Skupštine- Opomenu vlastima na šta sve troši novac dok se djeca liječe… (foto)

Skulptura od žice nalik na one kakve se mogu vidjetiti na novogodišnjim ukrasima, u obliku velikog falusa, zasijala se oko 16 sati u centru Beograda ispred zgrade gradske Skupštine.

Postavka je visoka oko četiri metra, a osvjetljena je sa oko 1.500 zlatnih lampica, koje simbolišu “raskoš i glamur rasvjete na koju se novac baca dok se djeca leče SMS porukama”.

“Sve ovo urađeno je u duhu velikih akcija postavljanja kojekakvih spomenika, fontana, sječe drveća, uništavanja arhitekture, zagađivanja rijeka… Spisak je dugačak, a ovo je i kandidatura za jedinog pravog gradonačelnika ovog grada”, kaže za Nova.rs Andrej Josifovski Pijanista, koji je danas postavio veliki svijetleći muški spolni organ kao opomenu vlastima na šta sve troši novac dok se djeca liječe SMS porukama.

Skulptura od žice nalik na one kakve se mogu videtiti na novogodišnjim ukrasima, u obliku velikog falusa, zasijala je nešto oko 16 časova u centru Beograda ispred zdanja gradske Skupštine.

Čitaj još:   Elmendin Konaković i Damir Marjanović, već se podijeli a NISU NI ZASJELI...

Skulpturu je postavio poznati arhitekta i ulični umetnik Andrej Josifovski, poznatiji kao Pijanista. On je tokom dana najavljivao akciju na svom instagram profilu.
https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnova.rs.officialpage%2Fvideos%2F2482965098665865%2F&show_text=0&width=267

izvor: agencije

BEOGRAD: IRFAN MENSUR Opljačkan usred “bijelog dana” i to u centru grada…

Čuveni balkanski umjetnik i glumac Irfan Mensur opljačkan je u centru Read more

BEOGRAD Policija pronašla Fatimu: Jordanka koja je širila HIV Beogradom

Fatema Alas (38) bavila se prostitucijom u centru Srbije, a Read more

BEOGRAD Legija ostaje još dvije godine u srpskom “Alkatrazu”…

U posebnom odeljenju zatvora u Požarevcu, poznatom i kao srpski Read more