IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SRBIN UŠAO U ISTORIJU: Policija u stanu Danijela Dubajića našla 180 kg droge i oružje! (foto)

Danijel Dubajić iz Toronta, rodom iz Srbije, optužen je u Kanadi za trgovinu narkoticima i oružjem nakon što je policija u njegovom domu našla više od 180 kilograma droge, vatreno oružje i municiju…

TORONTO: Svijet, Crna Hronika, vijesti, subota, 19.12… 14: 11… SRBIN UŠAO U ISTORIJU: Policija u stanu Danijela Dubajića našla 180 kg droge i oružje! (foto)

Vrijednost droge se procjenjuje na više od 18 miliona kanadskih dolara i to je najveća zaplijena u jednom danu, prenosi “CTV News Toronto”.

“Pretpostavljamo da su ovi pištolji namijenjeni za ulične bande i da su kao takvi predstavljali značajnu prijetnju javnoj bezbjednosti za sve naše zajednice”, rekao je poručnik policije Toronta Domenik Sinopoli.

Toronto Police ServiceToronto Police Service

Čitaj još:   TEŽAK ZLOČIN: Četveročlana porodica, u kojoj je bilo i osmomjesečno dijete, oteta i potom ubijena... (foto, video)

Istraga je pokrenuta ranije ove godine kada su policajci koji su radili na slučaju, saznali da se u tom dijelu Toronta odvija trgovina drogom.

Toronto Police ServiceToronto Police Service

Kada su osumnjičenom upali u stan prošlog mjeseca, saznali su da je u pitanju Danijel Dubajić, koji je bio prijavljen kao stanar zgrade.

Izvor Toronto Police Service

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more