Crna Hronika

NOVI PAZAR: NERMIN RANIO NIHADA, PA POBJEGAO, sumnja se da je na Kosovu- NEJASNA ULOGA SUSPENDOVANIH INSPEKTORA!!!

NOVOPAZARSKA policija i dalje traga za Nerminom A. (38) iz ovog grada osumnjičenog da je u četvrtak, u Ulici AVNOJ-a, ispalio nekoliko hitaca i ranio Nihada B. (37). 

Kako je prošlo već nekoliko dana, a u Novom Pazaru je angažovan i kraljevački odred Žandarmerije, izvor Večernjih novosti iz istrage ukazuje na to da je Nermin uspio da izbjegne policijske patrole i napusti grad.

– Sumnjamo da se krije na sjeveru Kosova, a znatno manje šanse su da je uspio da se domogne Crne Gore – priča naš izvor.

Nermin se tereti da je u sred bijela dana, u centru Novog Pazara, kroz izlog kafića, ispalio nekoliko hitaca u Nihada B. koji je ispijao piće, lakše ga ranivši. Tom prilikom i Nihad je pucao, iz pištolja za čije držanje i nošenje nije imao dozvolu.

Sa Nihadom, desetak minuta prije pucnjave sedela su dva policajca E.G. (32) i E.H. (31), protiv kojih je pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti.

Prema saznanjima Večernjih novosti, E.G. je rođak Nihada B. a tog dana su on, E.H, Nihad i još dvojica muškaraca oko 40-ak minuta sjedeli za istim stolom u kafiću, u kojem je Nihad kasnije ranjen.

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori su nadređenima ispričali da su, pored svakodnevnih tema, sa Nihadom B. razgovarali i o dešavanjima prethodnog dana kada je Nermin A, nakon kraće svađe oko parkiranja ispred jednog ugostiteljskog objekta, u njega i njegove prijatelje uperio pištolj.

Izjavili su i da su kafić napustili 10-ak minuta prije pucnjave, a nakon što su čuli pucnje, prvi su se pojavili na licu mjesta i obezbjedili ga do dolaska ekipe za uviđaje, nadređenih starešina i nadležnog tužioca koji ih je, prema njihovim tvrdnjama, verbalno napao i tražio da budu udaljeni sa lica mjesta.

Kazali su i da su bili upoznati sa incidentom tokom kojeg je Nermin A. prijetio pištoljem Nihadu B. i da su, znajući da se radi o osobi od ranije poznatoj policiji, predlagali da se preduzmu određene radnje kako ne bi došlo do eskalacije sukoba, do koje je kasnije i došlo.

foto: Senad Senko Župljanin

Večernje novosti

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more

admin

Share
Published by
admin
Tags: Novi Pazar

Recent Posts

Formirana nova vlast u Ulcinju: Forci predsjednik opštine, DPS- u predsjednik Skupštine, u opoziciji ostaje URA i… (foto, video)

U Ulcinju je danas zaključen sporazum o formiranju nove koalicije, koja će imati mandat do…

4 sata ago

Dnevni horoskop za 15. maj 2024. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja-  Ovan zahvalan,…

5 sati ago

MILAN Pipun Knežević, u Skupštini obratio se poslaniku DPS- a, NERMINU Abdiću: “Supruga je mislila da sam izazvao incident”; NERMIN Abdić: Dugujete mi ručak… (foto, video)

Danas je tokom skupštinskog zasijedanja u sali bilo i smijeha... PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti,…

6 sati ago

Nevjerovatna statistika Sandžaklije IFETA- Ika ĐAKOVCA: Rame uz rame sa NATHOM i KANGOM… (foto, video)

U modernom fudbalu pogoci su rezervisani za napadače, od onih klasičinih centarfora, lažnih devetki do…

7 sati ago

U petoj najbogatijoj zemalji svijeta nakon 84 godine osnovana Komunistička partija… (foto)

“Krajnje je vrijeme za povratak revolucionarnog komunizma”, rekao je politički sekretar Dersu Heri, navodi se u…

10 sati ago

VELIKA TUGA: Na ahiret preselila NEDRETA majka pjevača MIRZE Selimovića, sutra dženaza- ”Odmori se najdraža moja”… (foto)

Neutješni Mirza Selimović tuguje za majkom Nedretom koja je jučer preminula u 57. godini života.…

13 sati ago

This website uses cookies.