IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UŽAS TUZLACI OGORČENI: S prozora uzvikivao “nož, žica, Srebrenica”, policiji nije htio otvoriti vrata… (foto i video)

Na Facebook i Twitter, večeras se pojavio snimak muškarca koji u naselju Stupine, s prozora u potkrovlju jedne od zgrada, glasno uzvikuje “nož, žica, Srebrenica”…

TUZLA: BiH, Crna Hronika, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 22.12…2020… 22: 51… UŽAS TUZLACI OGORČENI: S prozora uzvikivao “nož, žica, Srebrenica”, policiji nije htio otvoriti vrata… (foto i video)

Iako pojedini tvrde da se događaj desio danas, glasnogovornica Uprave policije MUP-a TK Amra Kapidžić kazala nam je da je takav slučaj prijavljen 12. decembra 2020. godine oko 17.25 sati, Policijskoj stanici Istok u Tuzli.

– Policija je zaprimila prijavu da NN muško lice s potkrovlja zgrade u naselju Stupine galami i uzvikuje “nož, žica, Srebrenica”. Izlaskom na mjesto događaja utvrđeno je da je iz stana vlasništvo ženske osobe L. M., navedene uzvike i psovke upućivao muškarac M. G., koji nije htio otvoriti vrata službenicima policije – navodi Amra Kapidžić.

Čitaj još:   MILO Đukanović donio ukaze o postavljenju ambasadora u Savjetu Evrope i... (foto)

O događaju je upoznat nadležni tužilac, a postupaju sluzbenici Policijske uprave Tuzla, odnosno pripadnici Odjela kriminalističke policije i Policijske stanice Istok.

Ova snimak iz zgrade B-6 na Stupinama, izazvao je ogorčenje na društvenim mrežama, posebno među Tuzlacima, a građani traže sankcioniranje skandaloznog ponašanja.

Izvor: Faktor

Srpski navijači divljali po Beču: “Nož, žica, Srebrenica”, sukobi s policijom…

Tokom utakmice reprezentacija Srbije i Švajcarske na Svjetskom prvenstvu u Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more