IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NEVJERAVATNO: PAZARCU ŽANDARI ODUZELI VOZILO, SADA KROZ GRAD JAŠE KONJA (foto/video)

Novopazarac čiji identitet nije poznat, jahao je na konju po centru tog grada iz revolta što su pripadnici Žandrmerije zaplijenili automobil. “Džokej” je navodno “bezbjedonosno intresantno lice”, a vozilo mu je zapljenjeno tokom vanredne policijske kontrole, koja je uslijedila i to nakon serije pucnjava i obračuna u Novom Pazaru.

Zasad nije poznato ko je muškarac na konju, a njegova pojava danas je izavala veliku pažnju građana koji su ga i fotografisali.

Navodno, na teritoriji Novog Pazara u toku je policijska akcija, nakon što je grad potreslo niz incidenata i pucnjava. Zbog toga je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin prije nedelju dana naredio pojačano prisustvo policije i Žandarmerije. Prisustvo većeg broja policajaca i žandarmerije, bilo je vidljivo već prvog dana, kada su zaustavljali automobile i pretresali prtljažnike.

Čitaj još:   POLICIJSKA RACIJA U NOVOM PAZARU: ZATVORENO PET OBJEKATA SA MUZIKOM, UHAPŠEN MALOLJETNI DILER

Vulin je prošlog četvrtka obišao PU Novi Pazar, kada je razgovarao sa načelnikom i rukovodiocima PU Novi Pazar o situaciji u tom gradu.

U saopštenju MUP-a, navodilo se da je ministar Vulin rekao da „građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome možete nekažnjeno da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon.

izvor: Nova S, Foto : Irfan Ličina)

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima

Nebo nije granica za ljubav i podršku najmlađima Učenici petog Read more

Šerif Gurdijeljac-Sve će biti gotovo pre kraja šeste runde

Mladi IBF svetski prvak u superpero kategoriji Šerif Gurdijeljac rekao Read more