IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 29. decembar 2020. godine

Ovan u sukobu sa okolinom, Biku problemi na posli, Blizanci povučeni, Rak zahtjevan, Lav radi naporno, Djevici fali uživanja, Vagi stiže novac, Škorpija u konfliktu, Strijelac nerealan, Jarac žudi za uspjehom, Vodolija nervozna, a Ribe dobrog raspoloženja. Ovo jednevni horoskop za 29. decembar 2020. godine.

OVAN

Prilično ste zainteresovani za uspostavljanje saradnje sa strancima. Čekate njihov odgovor na vaš prijedlog. Veza se razvija na zadovoljavajući način. Jasno vam je da se druga strana sve više opušta i otvara. Zdravlje je solidno.

BIK

Pravite poslovni projekat koji djeluje nedefinisano i kome nedostaju detalji. Emocije su vam proradile i zainteresovani ste za ulazak u vezu. Problem je što imate konkurenciju, a toga niste svjesni. Pričuvajte se pokvarene hrane.

BLIZANCI

Posao se ne odvija kako ste planirali. Problemi nameću nova rješenja što znači da skrećete sa planiranog kursa. Sa simpatijom ste u redovnom kontaktu. Još uvjek niste spremni da otvoreno pokažete emocije. Urogenitalni sistem je osjetljiv.

RAK

Smeta vam kolotečina u koju ste upali na poslu. Iz toga razloga sve mijenjate: planove, sistem rada… Emotivno ste nezadovoljni zbog ponašanja bračnog partneru. Imate utisak da ga ne zanimate. Pritisak je nestabilan.

LAV

Očekuje vas mnošto problema na poslu koje nećete uspjeti da riješite. Imate utisak da kada rješite jedan problem pojave se dva nova. Bračni partner vam pruža ljubav i podršku koja vam je neophodna. Muči vas reuma.

Čitaj još:   ANKARA: Turska obustavlja avio linije s još 46 država... (foto)

DJEVICA

Komunikacija vam je jača strana. Uspješno završavate poslovne pregovore i potpisujete sporazum. Potrebno vam je da budete sami. Emotivni segment vas ne zanima. Čuvajte se hladnoće. Mogući su bolovi u kostima.

VAGA

U fazi ste kreativnosti. Pravite nove poslovne planove. Zbog toga što još uvjek nisu kristalizovani ne pokazujete ih kolegama. Odnos sa bračnim partnerom je zadovoljavajući. Pričuvajte disajne organe.

ŠKORPIJA

Posao je u fazi zastoja. Jedina oblast kojom ste zadovoljni je saradnja sa inostranim saradnicima. Imate redovan kontakt sa simpatijom. Još uvjek ne spominjete vezu. Jetra je prilično osjetljiva.

STRIJELAC

Posao se normalno odvija bez ikakvih teškoća i stresa. U fazi ste organizovanja privatnog biznisa što za sada držite u tajnosti. Očekuje vas novo poznanstvo. Druga strana vas oduševljava smislom za humor. Genitalije su osjetljive.

JARAC

Maksimalno ste fokusirani na poslovne obaveze. Brzo mislite, odluke donosite bez ikakvog odlaganja. U mislima vam je tajna simpatija. Niste još uvjek doneli odluku po pitanju ulaska u tajnu vezu.

VODOLIJA

Puni ste pozitivne energije i entuzijazma. Svom snagom se bacate na poslovne obaveze i rješavate ih u kratkom vremenskom roku. Bračni partner i dalje budi ljubav i strast u vama. Zdravlje je stabilno.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. novembar 2019. godine

RIBE

Imate prilično pragmatičan i odgovoran pristup obavezama. Samouvjereno idete ka poslovnom cilju. Uživate u bliskosti sa bračnim partnerom. Njegova podrška vam puno znači. On slično misli o vama. Osjećate se dobro.

http://ibalkan.net

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018.

Dnevni horoskop za srijedu 20. jun 2018. Danas je srijeda Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Dnevni horoskop za subotu 21. juli 2018.

Prvi dan vikenda protiče prividno mirno, obratite pažnju na svoje Read more

Dnevni horoskop za subotu 28.07.2018…

Vaš vladar Merkur pokazuje svoju ratničku narav te vam omogućava Read more