IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Ovan na novom početku, Bik bez problema, Blizanci ne odustaju, Vaga bez mnogo izbora, Vodolija sa dovoljno iskušenja i izazova, Strijelac rezervisan, a Jarac bez vremena za emocije…

ISTANBUL: Zanimljivosti, vijesti, četvrtak, 31.12.2020…21.54… Dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Danas naši dragi neće vam manjkati da ste a i sa regionalnim portalom ibalkan.net, ovo je današnji dnevni horoskop za 1. januar 2021. godine…

Saznajte šta su vam zvijezde pripremile za petak, prvi januar 2021. godine:

Ovan
POSAO: Ukoliko se upoređujete sa svojom okolinom, vaša velika prednost je u tome što izbjegavate poslovni kliše i stereotipno ponašanje. Imate mnogo ideja.
LJUBAV: U privatnom životu, potrebno je da se pridržavate nekih provjerenih standarda koji vam prijaju. Posvetite pažnju osobi koja odgovara vašem emotivnom raspoloženju i senzibilitetu.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Bik
POSAO: Primjećujete da neko ima pomalo negativan uticaj na vaše saradnike. Nema potrebe da učestvujete u novoj raspravi o poslovnim ciljevima među saradnicima.
LJUBAV: Ne želite emotivnu utjehu, ali nečije ponašanje vas sve više podsjeća na neku dobru i unaprijed izrežiranu predstavu u kojoj vam se dodjeljuje sporedna uloga.
ZDRAVLJE: Prijaće vam psiho fizička relaksacija i aktivan odmor.

Blizanci
POSAO: Ukoliko imate dovoljno mudrosti. Obratite pažnju na različite korisne informacije o nekim novim poslovnim prilikama. Izbjegavajte situacije koje prevazilaze vaše znanje.
LJUBAV: Sa izvjesnom rezervom prihvatite nečija lako izgovorena obećanja ili laskave komplimente koje dobijate. Pažljivije analizirajte nove dogadjaje u privatnom životu.
ZDRAVLJE: Prijaće vam zdraviji režim ishrane.

Rak
POSAO: Dobijate različite povlastice u nekim alternativnim situacijama. Preciznost i snalažljivost u komunikaciji vam pomažu da ostvarite svoje poslovne ciljeve.
LJUBAV: Ne možete mjeriti nečije zasluge samo na osnovu ličnih kriterijuma koje imate. Obavezno obratite pažnju na razne komentare i sitnice koje upotpunjuju utisak o jednoj dragoj osobi.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

Lav
POSAO: Ukoliko vas neko opterećuje dodatnim zahtjevima, promijenite svoje početne kriterijume i podsjetite saradnike na pravila o lijepom ponašanju.
LJUBAV: Djelujete pomalo uznemireno zbog novih događaja u privatnom životu. Bolje bi bilo da stišavate svoje uzavrele strasti nego da se uplićete u novu raspravu sa voljenom osobom.
ZDRAVLJE: Dobro.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 27. januar 2022. godine

Vaga
POSAO: Djelujete vrlo zahtjevno i postavljate suviše stroge poslovne kriterijume. Razmišljate o stvarima koje su vam nedostupne. Pažljivije analizirajte svoje saradnike.
LJUBAV
Prema voljenoj osobi budite dovoljno iskreni i pažljivi. Uvijek kada se nalazite u nekoj većoj dilemi postupite po svojoj savjesti. Na kraju, dobro se dobrim vraća.
ZDRAVLJE: Osjetićete psihološko olakšanje nakon iskrenog razgovora.

Djevica
POSAO: Prednost dajete nekim tajanstvenim ili neobičnim situacijama koje ostaju skrivene pred radoznalim pogledima. Određena doza mističnosti, može da vam donese dodatnu neprijatnost.
LJUBAV: Važno je da odredite što jasniju granicu između pristojnog ponašanja pred bliskom osobom i svojih pomalo avanturističkih pobuda koje povremeno osjećate.
ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa sinusima.

Škorpija
POSAO: Dogovor koji imate sa jednom osobom ne obećava mnogo, ali vi i dalje uporno odbijate pomisao o prekidu saradnje. Nedostaje vam bolji smisao za praktično.
LJUBAV; Djelujete zabrinuto zbog novih događaja. Emotivne situacije iznenada postaju vrlo komplikovane kada se posmatraju ili tumače iz nečije perspektive.
ZDRAVLJE: Prijaće vam izlazak i boravak u prirodi.

Strijelac
POSAO: Djelujete samouvjereno i vrlo zahtjevno. Nečije prisustvo na vas djeluje podsticajno jer otvara nove ili šire mogućnosti za poslovnu saradnju. Orijentisani ste ka perspektivnim ciljevima i imate jasne stavove.
LJUBAV: Nema razloga da se zanosite velikim emotivnim očekivanjima. Nemojte ucjenjivati svog partnera ako događaji ne idu u željenom pravcu.
ZDRAVLJE: Važno je da se dobro odmorite.

Jarac
POSAO: Neko vas podstiče na pozitivno raspoloženje i na aktivniju ulogu u poslovnoj saradnji. Dobre smjernice uvek vode ka nekom praktičnom rješenju i poslovnom uspjehu.
LJUBAV: Potrebna vam je veća doza odlučnosti i emotivnog samopouzdanja u susretima. Nema razloga da se opterećujete pogrešnim slutanjama.
ZDRAVLJE: Prijaće vam neka dodatna aktivnost.

Čitaj još:   ANĐELA Soković "SDP– Za našu kuću": DARIO Vraneš da odmah povuče svoje izjave i izvini se građanima PLJEVALJA... (foto)

Vodolija
POSAO: Djelujete samouvjereno u različitim situacijama i spremni ste da ozvaničite svoje poslovne stavove. Nečiji komentari predstavljaju pozitivan predznak.
LJUBAV: Ukoliko vam je stalo do dobre zabave, budite dovoljno maštoviti i pokrenite inicijativu u društvu bliske osobe. Zajedno osmislite neke vrlo romantične trenutke.
ZDRAVLJE: Osjećate se odlično.

Ribe
POSAO: Potrebni su vam pouzdani saradnici ili osoba koja u potpunosti uvažava vaše kreativne ideje. Tek kada pravilno uskladite svoje poslovne afinitete možete da ostvarite i zajednički pomak.
LJUBAV: Situacije kojima pridajete posebnu pažnju ne prolaze na isti način ili dovoljno zapaženo kod voljene osobe. Različito doživljavate i vrednujete nove dogadjaje.
ZDRAVLJE: Moguća glavobolja…

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more