IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGEDIJA U BIH: Roditelji puni bola, mještani potišteni, imena stradalih… (foto i video)

Odvezena tijela četiri djevojke i četiri mladića, koji su smrtno stradali u Tribistovu u općini Posušje, uslijed gušenja plinom tokom proslave Nove godine, odvezena su iz vikendice u kojoj se dogodila tragedija…

POSUŠJE: BiH, Crna Hronika, Zanimljivost, vijesti, petak, 01.01.2021…TRAGEDIJA U BIH: Roditelji puni bola, mještani potišteni, imena stradalih… (foto i video)

Tijela preminulih bit će dopremljana u Mostar gdje će biti hitno urađena obdukcija da bi se utvrdio uzork smrti.

– Svi pričaju o agregatu. Jedni kažu da je bio na naftu, drugi da je plinski. Nesretna mladost je očito zanemarila opasnost od njega i ostavila ga da radi u toj kući. Greška je bila kobna – komentirao je naš sugovornik.

Prema onome sto je ispričao mještanin, na slavlju je bila je i deveta osoba, muška osoba sličnih godina kao i poginuli.

On je nakon ponoći odlučio otići jer ga je iduće jutro čekala smjena u jednom od ugostiteljskih objekata na obližnjem Blidinju. Tamo je lično tokom sezone imao angažman zajedno s prijateljem koji je, pak, kobne večeri odlučio ostati u vikendici u Tribustovu ujutro krenuti na posao. Nije ga dočekao.

Predsjednik Vlade Zapadnohercegovačkog kantona Zdenko Ćosić posjetio je danas mjesto Tribistovo kod Posušja.

Čitaj još:   Ministar Šeranić jutros ima jako loše vijesti, zaraza se širi u RS- u… (foto)

– Ovo je tragedija koja će obilježiti ne samo ovu godinu. Lično ne mogu zamisliti ništa teže i tragičnije od gubitka najmilijih, od gubitka djece. Na nama je da učinimo što možemo, da izrazimo solidarnost i saučešće porodicama koje su izgubile svoju djecu, da u molitvama i u svakom drugom smislu budemo zajedno s njima – kazao je Ćosić.

U povodu nezapamćene tragedije u Tribistovu kod Posušja, u kojoj je osmero mladih izgubilo živote u novogodišnjoj noći uslijed gušenja plinom, Zapadnohercegovački kanton proglasio je tri dana žalosti.

Objavljena su i imena mladih koji su izgubili živote:

Ivan Miličević, rođen 29. 8. 2001. u Posušju, s prebivalištem u Poklečanima, Posušje, Stipe Romić, rođen 27. 9.2001. u Posušju s prebivalištem u Poklečanima, Posušje, Mirela Rezo rođena 8. 9. 2001. u Švicarskoj s prebivalištem u Posušju, Žana Pavković, rođena 15. 9. 2001. u Splitu s prebivalištem u mjestu Vrpolje, Posušje, Mia Soldo, rođena 4. 8.2001. u Splitu s prebivalištem u Sutini, Posušje, Stipe Pavković, rođen 22. 9.2001. u Mostaru s prebivalištem u Vrpolju, Posušje, Marija Pavković, rođena 16. 4. 2001. u Splitu s prebivalištem u Vrpolju, Posušje, Stjepan Jukić, rođen 9. 8.2001. u Mostaru s prebivalištem u mjestu Batin, Posušje.

Čitaj još:   ŠOW TV- Kako Vučić i Goca Uzelac zaspinuju zajedno: Beč nema struje, a slijedi kataklizma... (foto, video)

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more