IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĐUKANOVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: “Ne sudite o tome što ne znate, ne branite CG od mene” (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović saopštio je da je reakcija premijera Zdravka Krivokapića, na njegovo vraćanje zakona Skupštini, “populistička, politikantska i ispod svakog nivoa”…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, subota, 02.01.2021…19.44… ĐUKANOVIĆ PORUČIO KRIVOKAPIĆU: “Ne sudite o tome što ne znate, ne branite CG od mene” (foto)

Krivokapić je, komentarišući odluku MILA Đukanovića da vrati na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra, između ostalog kazao da je “Đukanovića briga za državu ukoliko neće biti njen vlasnik”.

“Ali, njegov problem. Nijesu valjda on i lideri većine koji su se horski oglasili očekivali da ću biti saučesnik u njihovom protivpravnom postupanju, i daljem podrivanju sistema i državnih institucija. Nijesu oni pozvani da sude da li sam prekršio Ustav. To neka izvole provjeriti pred nadležnom institucijom – Ustavnim sudom. No, za njih je izgleda i skupštinski poslovnik nedokučivo štivo”, napisao je Đukanović na Tviteru.

On je, kako je naveo, uputio i “dobronamjerni savjet”.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 3. maj 2020. godine

“Ne sudite o tome što ne znate. I ne branite vi Crnu Goru od mene. Na kraju, da biste dobili očekivano uvažavanje, i normalnu kohabitaciju, poštujte ustavne nadležnosti i potrudite se da prvo malo vaspitanije komunicirate”, napisao je Đukanović.

izvor rtcg

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more