IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DRITAN ZAPRIJETIO: “MILO Đukanović, sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav” (foto)

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje donijela Skupština na sjednici 29. decembra, među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o slobodi vjeroispovijesti…

PODGORICA: Crna Gora, vijesti, subota, 02.01.2021…19.44… DRITAN ZAPRIJETIO: “MILO Đukanović, sebi dao žuti karton, smijenićemo ga ako prekrši Ustav” (foto)

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović je vraćanjem na ponovno glasanje zakona koje je Skupština usvojila 29. decembra, “dao sebi žuti karton” i bit će smijenjen ako prekrši Ustav, rekao je to potpredsjednik Vlade Crne Gore  Dritan Abazović. “Ako prekrši Ustav, smjenit ćemo ga”, napisao je DRITAN Abazović na Twitteru.

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović vratio je na ponovno odlučivanje sve zakone koje je donijela Skupština na sjednici 29. decembra, i da među kojima je i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o prevashodno slobodi vjeroispovijesti.

Čitaj još:   DOHA- “Katar 2022“: Francuska savladala Dansku i Mbappe odveo TRIKOLORE u nokaut- fazu Svjetskog prvenstva... (foto, video)

Na skupštinskoj sjednici 29. decembra usvojeni su i Zakon o izmjeni Zakona o radu, Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o državnim službenicima i Zakon o dopunama Zakona o zdravstvenoj zaštiti.

Poslanici su usvojili tada i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o kreditnim institucijama, Zakon o izmjenama Zakona kao i o sanaciji kreditnih institucija i Zakon o izmjenama i dopunama Zakona prvo o fiskalizaciji u prometu proizvoda i usluga.

izvor (SB)

MINISTAR OJAČAO U GUČI: Na otvaranju sabora, rekao ono u šta ni sam ne vjeruje, “U Prizrenu će se opet…”

„Srbija je u pregovorima oko Kosova spremna na kompromis, ali Read more

Čitaj još:   SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO SRBIJU: Oteo, silivao i zvijerski ubio TROGODIŠNJU ANĐELINU, pa se vratio na slavlje... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more