IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FOTKE IZGUBLJENE MLADOSTI IZ VIKENDICE SMRTI: Devetog mladića prije ponoći, otjerao jedan od nastradalih… (foto i video)

Otjerao ga jedan od mladića koji se vratio u kuću u kojoj je skupa stradao sa ostalih sedam mladih iz Posušja…

POSUŠJE: BiH, Crna Hronika, Zanimljivost, vijesti, subota, 02.01.2021…00.15 … FOTKE IZGUBLJENE MLADOSTI IZ VIKENDICE SMRTI: Devetog mladića prije ponoći, otjerao jedan od nastradalih… (foto i video)

Rakitno i njegovi stanovnici zavijeni su u crno. Od osmero smrtno stradalih u novogodišnjem slavlju, čak ih je šestero iz tog malog mjesta što se smjestilo uz cestu što vodi od Posušja prema Blidinju, skijalištu i parku prirode.

– Tragedija neviđena! Možete samo zamisliti što to znači za ovo mjesto od 1500 stanovnika. Svi su bili ista generacija, znali se i družili od malih nogu, a i sve su im obitelji međusobno rodbinski povezane ili su prvi susjedi. Bože sačuvaj! – kazao nam jedan od stanovnika Rakitnog.

Svi se pitaju kako je moguće da se dogodila jedna ovakva tragedija i što je zapravo uzrok.

– Svi pričaju o agregatu. Jedni kažu da je bio na naftu, drugi da je plinski. Nesretna mladost je očito zanemarila opasnost od njega i ostavila ga da radi u toj kući. Greška je bila kobna – komentirao je naš sugovornik.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 2. jul 2019. godine

Prema onome sto nam je ispričao, na slavlju je bila i deveta osoba, muška osoba sličnih godina kao i poginuli. On je nakon ponoći odlučio otići jer ga je iduće jutro čekala smjena u jednom od ugostiteljskih objekata na obližnjem Blidinju. Tamo je tijekom sezone imao angažman zajedno s prijateljem koji je, pak, kobne večeri odlučio ostati u vikendici u Tribistovu i ujutro krenuti na posao. Nije ga dočekao.

Navodno ga je otjerao jedan od mladića koji se potom vratio u kuću u kojoj je umro.

Jedini preživjeli s novogodišnjeg slavlja za tragediju je doznao iduće jutro. U stanju šoka ga je obitelj s Blidinja odvezla u Rakitno.

izvor agencije

“KOCKASTI” deklasirali Argentinu s 3:0 i plasirali se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

Hrvatska je s dvije pobjede već nakon 2. kola osigurala Read more

Čitaj još:   BALŠA Knežević- VUČIĆEV OČAJNIČKI PLAN ZA CRNU GORU: Jakov MILATOVIĆ i njegovi ljudi u PES da onemoguće formiranje Vlade, da bi DRITAN lažirao popis! (foto)
NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more