IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ISTANBUL: Puste ulice MEGAPOLISA tokom više dana zabrane kretanja… (foto i video)

Zbog policijskog sata koji je počeo u četvrtak u 21 sat i traje do ponedjeljka do pet sati, ulice su bile puste na oba kontinenta…

ISTANBUL: Svijet, Putovanja, vijesti, subota, 02.01.2021…17.44… ISTANBUL: Puste ulice MEGAPOLISA tokom više dana zabrane kretanja… (foto i video)

Tišina je zavladala drugog dana policijskog sata u Istanbulu u okviru mjera protiv širenja koronavirusa, prenosi Anadolu Agency (AA).

Zbog policijskog sata koji je počeo u četvrtak u 21 sat i traje do ponedjeljka do pet sati, ulice su bile puste na oba kontinenta.

Kadikoy i Uskudar, koji su prije uvođenja mjera u svako doba dana bili prometni, sada su prazni.

Mali broj građana kupovao je iz prehrambenih prodavnica, pijaca, pekara i mesara kojima je bilo dozvoljeno da ostanu otvoreni tokom ograničenja.

Čitaj još:   PODGORICA: MVP Miješanje Srbije u unutrašnja pitanja Crne Gore aksiom koji je prisutan decenijama... (foto)

Policijski timovi pregledali su vozačke i putničke dozvole na određenim mjestima širom Istanbula. Opštinski timovi su također izvodili radove na čišćenju i infrastrukturi na ulicama i plažama.

Poznati istanbulski dio Eminonu ugostio je turističke grupe u policijski sat. Turisti su se fotografisali ispred gradskih znamenitosti…

Izvor ibalkan.net / agencija aa

ISTANBUL: Priveden kontraverzni vođa kriminalne grupe Adnan Oktar…

Tursko državno tužilaštvo u Istanbulu vosi opsežnu istragu protiv kriminalne Read more