IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DODIK IZLAZI SA KLINIKE: Najavio hitno obraćanje javnosti… (foto)

Prema odluci konzilijuma ljekara UKC-a, nakon 16 dana liječenja i to sa oboljenjem COVID-19, Dodik će danas biti otpušten na kućno liječenje…

BANJA LUKA: BiH, vijesti, utorak, 04.01.2021…10.55… DODIK IZLAZI SA KLINIKE: Najavio hitno obraćanje javnosti… (foto)

Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine kao i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas će napustiti Univerzitetski klinički centar RS-a.

Prema odluci konzilijuma ljekara UKC-a, nakon 16 dana borbe sa oboljenjem COVID-19, Dodik bit će danas otpušten na kućno liječenje.

Iz UKC-a navode da će se Dodik zbog velikog interesovanja prvo nakon otpusta obratiti medijima i javnosti kako bi podijelio svoja iskustva o dvosedmičnom liječenju i iskazao zahvalnost zdravstvenim radnicima koji se već deset mjeseci bore sa novim koronavirusom.

Izjave za medije Milorada Dodika i generalnog direktora UKC-a prof. dr Vlade Đajića planirane su u holu Centralnog medicinskog bloka u 12.00 sati.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 21. januar 2022. godine

Podsjećamo, Dodik je 21. decembra primljen na UKC RS-a zbog obostrane upale pluća, a kasnije mu je potvrđen i pozitivan test na koronavirus. Nedavni test na koronavirus je bio negativan.

U međuvremenu je bosanskohercegovačku, ali prvo i svjetsku javnost potresala afera “Ikona”, te se očekuje da će Dodik dati pojašnjenje a i u vezi sa spornom ikonom koju je on poklonio ruskom ministru vanjskih poslova Sergeju Lavrovu, za koju se opravdano sumnja da je ukradena u Ukrajini.

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more