IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

CNN: Senat SAD- a raspustio raspravu, Trampove pristalice upale u Kapitol… (foto i video)

Senat SAD-a raspustio je raspravu o Elektorskom koledžu nakon što su pristalice Donalda Trumpa upale u Kapitol, javio je večeras CNN…

VAŠINGTON: Svijet, Crna Hronika, vijesti: 06.01.2021… 21.59… CNN: Senat SAD- a raspustio raspravu, Trampove pristalice upale u Kapitol… (foto i video)

Demonstranti zauzeli Kapitol, viču “Tramp je pobjedio”

Trampove pristalice sukobile su se sa policijom na stepenicama Kapitola dok Kongres unutra broji glasačke listiće. Ispred zgrade Kapitola došlo je do nereda, a demonstranti su probili više policijskih barikada i upali u Kapitol. U tom području je mobilizovano 3750 policajaca i više od 300 pripadnika Nacionalne garde, naveli su zvaničnici…

Američki Kapitol je zatvoren zbog napete situacije s demonstrantima dok zastupnici Kongresa održavaju sjednicu koja treba da potvrditi Bajdenovu pobjedu, prenosi CNN u srijedu navečer.

Reporter CNN-a pokušao je napustiti zgradu Kapitola ali nije mogao jer je policija rekla da je zgrada u ‘lockdownu’, što znaći da niko ne može izaći niti ući.

Čitaj još:   OČI U OČI NA ISTOM MJESTU, NASTAO HAOS: Kija, uništila veče Luni, blokirala put BIVŠOJ SUPARNICI i njenoj mami...

Pristaše američkog predsjednika Donalda Trampa sukobile su se s policijom kod zgrade Kapitola, javlja Reuters.

Hilajde pristalica Trampa, koji je izjavio u srijedu da “nikada” neće priznati poraz, okupili su se u Vašingtonu u znak protesta uoči sastanka Kongresa.

Tramp, gubitnik izbora, obratio se demonstrantima u Ellipseu, parku kraj Bijele kuće koju će Bajden preuzeti za dvije sedmice istaknuvši da “nikada” neće priznati poraz.

“Nikada nećemo odustati. Nikada nećemo priznati poraz”, rekao je DONALD Tramp.

“Pobijedili smo na tim izborima i to uvjerljivo”, ustvrdio je…

Izvor agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more