IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VRIJEME JE OPASNO BUDITE OPREZNI: Upaljen alarm zbog obilnih padavina, i… (foto)

Redovno ćemo vas informisati o očekivanim meteorološkim uvjetima…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti: 06.01.2021… 00.29… VRIJEME JE OPASNO BUDITE OPREZNI: Upaljen alarm zbog obilnih padavina, i… (foto)

Do period 05.01.2021. do 18.01.2021, kao i u prvim danima 2021. godine i narednih dana zimske motive sa snijegom i minusima možemo vidjeti samo na planinama, ali od večeras je upaljen…

Žuti meteoalarm i na snazi je zbog obilnijih padavina, javlja svim onima a koji su zainteresovani i to Federalni hidrometeorološki zavod.

Vrijeme je opasno. Neuobičajene vremenske prilike su prognozirane. Šteta i ljudske žrtve su moguće. Budite oprezni i redovno se informišite o očekivanim meteorološkim uvjetima. Budite svjesni rizika koji je neizbježan.

srijeda 06.01.2021. godine
Biometeorološka prognoza je nepovoljna. Kiša i snijeg, uz pojačan osjećaj i hladnoće, kod većine meteoropata uzrokovaće tegobe. Moguće su reakcije u vidu reumatskih bolova, glavobolje, nervoze, malaksalosti. Hronični a da taj broj bolesnika, trebali bi reducirati kretanje ne pretjerivati sa aktivnostima. Krajem dana, negativni uticaj promjene će oslabiti.

Čitaj još:   CRNA GORA: Šamar za Putina- USKORO NA CRNOJ LISTI sankcija prva ljubavnica Rusije i patrijarh Kiril... (foto)

Kolovoz je pretežno mokar ili vlažan, a pažnju skrećemo na učestale odrone zemlje ili kamenja.

Vozače savjetujemo da voze maksimalno oprezno i podsjećamo da je do svih maksimima obaveno posjedovanje zimske opreme a to je i zakonski obavezno.

Slijedite uputstva državnih tijela…

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more