IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Da li je URA osudila predsjednika svoje partije? (foto)


Sada je valjda jasno šta se krije iza dizanja tenzija, priče o identitetu, ugroženosti… Nema više nedodirljivih!

PODGORICA: Crna Hronika, vijesti: četvrtak, 07.01.2021…11.56… Da li je URA osudila predsjednika svoje partije? (foto)

Građanski pokret URA pozvao je građane na kritičko razmišljanje u odnosu na objave u medijima i na društvenim mrežama tvrdeći da značajno šire lažne vijesti.

Iako u GP URA nisu bili precizni teško se oduprijeti utisku da su se a i prvenstveno mislili ili bar trebali da pomisle a i na svog predsjednika  Dritana Abazovića koji je na Twitteru objavio lažnu vijest koja i dalje stoji, a to je da je predsjednik države Milo Đukanović i to dužan 12,4 miliona eura poreza državi.

DRITAN Abazović je pomiješao poreski i dug firme u kojoj Milo Đukanović suvlasnik sa dugom prema drugom pravnom licu i obmanuo javnost.

Čitaj još:   DRAGINJA Vuksanović- Stanković: Prepao nam se kvazi premijer...

S druge strane URA reaguje na informaciju koju su mediji to i objavili prenoseći Facebook status i fotografije osobe koja naizgled sama pali crnogorsku zastavu, a koju su isti ljudi demantovali policiji, što je takođe objavljeno.

Mediji, ili bar većina čije smo objave pogledali, objavili su i sve statuse i fotografije sa Facebooka i saopštenje policije, te da je slučaj odmah predat nadležnom tužilaštvu.

Dritan Abazović inače još javnosti nije odgovorio ko mu je nudio 21 milion eura za korupciju.

izvor CdM.me

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more