IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Duško Marković osudio nasilje u Vašingtonu, a podršku Trampu poslao Nebojša Medojević… (foto)

PIŠI PROPALO: Član vladajuće koalicije u Crnoj Gori poslao poruku podrške Donaldu Trumpu…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti četvrtak, 07.01.2021… Duško Marković osudio nasilje u Vašingtonu, a podršku Trampu poslao Nebojša Medojević… (foto)

Zamjenik predsjednika opozicione Demokratske partije socijalista (DPS) i bivši premijer Crne Gore Duško Marković osudio je nasilje 6. januara u Vašingtonu, čestitajući novoizabranom predsjedniku Sjedinjenih Američkih Država (SAD) Džo Bajdenu potvrdu izbornih rezultata.

Sadašnjem potpredsjedniku SAD-a Mikeu Penceu čestitao je na, kako je naveo, odbrani demokratskih principa…

“Osuđujem jučerašnje nasilje u Vašingtonu i pokušaj nasilnog prekrajanja izborne volje američkih građana. Mirna tranzicija vlasti je jedan od temelja demokratije. Čestitam potpredsjedniku Majku Pensu na odbrani kao i svih demokratskih principa. Čestitke novom predsjedniku Džo Bajdenu kao i njegovom timu na konačnoj potvrdi izbornih rezultata od 3. novembra u Kongresu”, naveo je Marković na svom Twitteru.

Čitaj još:   INFICIRAN KORONOM: Patrijarhu Irineju pogoršano zdravstveno stanje... (foto)

No, ne misle u Crnoj Gori svi isto kada je riječ o događajima u SAD-u.

Podršku aktuelnom predsjedniku SAD- a Donaldu Trampu iskazao je isto i predsjednik Pokreta za promjene (PZP) Nebojša Medojević, koji je dio iste vladajuće koalicione vlasti.

“Prvi predsjednik SAD posle Kenedija koji se suprotstavio dubokoj državi i vladarima iz sjenke. Morali su da organizuju ogromnu izbornu krađu i razore demokratiju da bi ga zaustavili!!!”, napisao je Medojević na svom Twitter nalogu...

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more