IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DŽENAZA I TUŽNI RASTANAK: Danas sa Vlakova ispraćen Tarik Helić, sa dunjaluka na Ahiret… (foto)

Danas je obavljen ukop i klanjanja dženaza Tariku Heliću, u 13.15 sati, na gradskom mezarju Vlakovo gdje se okupio veliki broj prijatelja i rodbine kako bi ovog posebnog čovjeka ispratili na bolji dunjaluk…

SARAJEVO: BiH, Zanimljivosti, vijesti, subora, 09.01.2021…14.56… DŽENAZA I TUŽNI RASTANAK: Danas sa Vlakova ispraćen Tarik Helić, sa dunjaluka na Ahiret… (foto)

Tarik Helić, jedan od najpoznatijih i najboljih radijskih i TV voditelja u BiH, ali i regionu, preselio je na Ahiret 5. januara u Sarajevu u 58. godini.

Dženaza Tariku Heliću je klanjana danas, u 13.15 sati, na gradskom mezarju Vlakovo gdje se okupio veliki broj prijatelja i rodbine kako bi se a i od ovog posebnog čovjeka ispratili na bolji svijet–

Podsjetićamo, Tarij Helić je preselio na Ahiret 5. januara oko 11.30 sati u krugu benzinske pumpe u „Blažuju“, blizu brze ceste.

Tarik Helić sa prijateljima svratio na benzinsku pumpu u Blažuju, nakon sahrane ocu svoje radne kolegice, tu je prestalo da kuca srce ovog pravog i plemenitog insana.

Čitaj još:   Vic dana Amerikanci i neki prepametni kompjuter...

Tarik Helić je gledaocima i slušateljima postao prepoznatljiv po pozdravu “Svako dobro Bosno i Hercegovino”.

Prvo je na Radiju Federacije Tarik Helić, ostavio neizbrisiv trag a sa brojnim autorskim serijalom Naši ljudi, emisijama Priče za dobar danU fokusu, a slušaocima je u ponedeljak (05.01. 2021) cijeloj Bosni i Hercegovini, ovog januara uputio poslijednje Svako dobro u jednoj od mnogobrojnih emisija jutarnjeg programa koje je uređivao i vodio.

“Njegovi osmijesi i ljubav koje je nesebično utkao ostaju zauvijek a i to upisani na najsjajnijim stranicama ne samo iste te i Federalne radio i televizije”, napisale su Tarikove kolege s Federalne televizije.

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more