IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Put od Pazara do Subotice, preko Kraljeva i Beograda: Autobus pun, a vozače baš… (foto i video)

Ljudi, dišu jedni drugima za vrat, dio njih bez maske, a vozači se prave kao da ih se to ne tiče, prepričava svoj put od Kraljeva do Beograda…

NOVI PAZAR: Regija, Putovanje, vijesti, nedelja, 10.01.2021…00.56… Put od Pazara do Subotice, preko Kraljeva i Beograda: Autobus pun, a vozače baš… (foto)

Autor: Jelena Bulajić

Pun autobus ljudi, koji dišu jedni drugima za vrat, deo njih bez maske, a vozači se prave kao da ih se to ne tiče, prepričava za Nova.rs Ivana Nedić svoj današnji put od Kraljeva do Beograda.

Čitateljka portala Nova.rs, koja nam je kao svjedočanstvo o svom putovanju poslala slike i video snimak prepunog autobusa, objašnjava da su ona kao i njena sestra oko 11 časova ušle u Kraljevu u autobus privatnog prevoznika Benkoturs 92 koji iz Novog Pazara vozi do Subotice, a preko Beograda i Novog Sada.

Foto: Nova.rs

“Već u Kraljevu su bila popunjena skoro sva mjesta za sjedenje, svako je sjedio jedan do drugog i već tada se nije poštovalo pravilo da je prvo prazno svako drugo mesto. Vozači su bili bez maski. Međutim, prvo u Gornjem Milanovcu je u autobus ušla velika grupa ljudi, koje vidite na snimku, tako da je bio pun prolaz između mjesta za sjedenje” navodi Ivana.

Ističe kako se zaprepastila kada je vidjela da vozači puštaju sve putnike u autobus.

Čitaj još:   Mujezin Zelene džamije u Bursi EZANOM oduševljava turiste iz cijelog svijeta(VIDEO)

“Sestra i ja smo počele da vičemo i pitamo: ‘Zašto ste pustili ovoliko ljudi u vozilo, znate li da je pandemija, nema mjesta da svi sjednemo, kako ćemo ovako do Beograda?’ Mi smo krenule da se svađamo, ali nismo imale s kim, jer su nas vozači samo pogledali i ignorisali sve što smo rekle” priča Ivana Nedić.

Autobus je tako prepun putnika, prema njenim riječima, putovao sve do Beograda.

Izvinjenje privatnog prevoznika

U privatnom autoprevozniku navode da na vratima autobusa piše da je bez maske zabranjen ulaz u autobus.

“Što se tiče broja putnika siguran sam da bi da su vozači samo bat i pokušali da izbace višak putnika, poznajući naš mentalitet, došlo do neželjenih scena.  Zato vas molim da se u naše ime izvinete našim dragim putnicima” piše u dopisu koji potpisao Hakija Tahirović, a stigao je iz Benkotursa 92 na naš upit o konkretnom događaju i o tome na koji način sprovode epidemiološke mjere u svojim vozilima.

“Pola putnika je bilo bez maske, disali su jedni drugima za vrata. Ja sam hronični bolesnik, stavila sam dvije maske i baš sam se uplašila. Međutim, vozači nisu uopšte reagovali, kao da ih ne interesuje šta pričamo” sada se naglašava.

Sem Ivane i njene sestre, kako navodi, niko od ostalih putnika nije reagovao na pomenutu gužvu.

Čitaj još:   RIKA SE ČINJELA: Milan KNEŽEVIĆ ”zapalio” zeCku publiku ekstravagantnim stihovima o sky aplikaciji! (foto)

“To me je takođe zaprepastilo. Nije moguće da su baš svi isti i u autobusu preležali koronu pa da su imuni. Iznenadio me baš toliko odsustvo svesti da moramo da brinemo svako o svom zdravlju” zaključila je Ivana Nedić.

izvor Nova s

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more