IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NAKON SUSRETA SA KENANOM: Rialidina mama otkriva utiske o zetu! (foto i video)

Dok se očekuje da se Kenan Tahirović vrati u “Zadrugu”, zanimanas da li se prije povratka na imanje, Kenan vidio i čuo u Sarajevu sa porodicom Rialde Karahasanović…

SARAJEVO: Regija, Zanimljivosti, vijesti, ponedeljak, 10.01.2021…13.56… NAKON SUSRETA SA KENANOM: Rialidina mama otkriva utiske o zetu! (foto i video)

Kontaktirali smo Rialdinu mamu Sabrinu Nogo i ona je ekskluzivno za nemazabranjenih.rs otkrila:

– Kenan i ja smo se vidjeli. Divan utisak je ostavio na mene, jako je prvo i prizeman i karakterno jak mladi čovjek. Ulazi izuzetno snažan i nadam se da će i na Rialdu prenijeti dio te snage. On nije ni znao da je ovakva euforija oko njih i da imaju toliku podršku, jer on je meni ispričao da se unutra oni i osjećaju napušteno i zaboravljeno.

– Iskreno se nadam da će ostati do kraja, jer su zaslužili. Zaista su oni i pobili i sve standarde tog rijalitija i pokazali da se može boriti sa tim izvjesnim likovima kulturom i odmerenošću, jer njih, ne sumnjam, šta sve očekuju još gore i prljavije igranke. Znam da ih Bog čuva i znam da su oni za većinu pobjednici, bez obzira ko na kraju to zaista sve i bude – zaključila je Rialdina mama u razgovoru za nas….

Pogledajte i šta je Kenan poručio posjetiocima portala prije eto i povratka u “Zadrugu”!

Čitaj još:   VIC DANA: Otac zamišljeno gleda kroz prozor dok napolju pljušti kiša... (foto)

Piše Adna BOJADŽIĆ

izvor nema_zabranjenih

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more