IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SD CRNE GORE: KRIVOKAPIĆ i DRITAN nastavljaju da BRUKAJU CRNU GORU

Rijaliti šou u kojem je nova Vlada Crne Gore ponovo u glavnoj ulozi dobio je juce svoj nastavak – poručuju iz SD-a Crne Gore…

Razumijemo da Krivokapić i Abazović moraju da zasluže samo povjerenje četničkog vojvode Andrije Mandića zahvaljujući čijim glasovima su sve a i izabrani, ali nezavisno od toga ne prestajemo da se pitamo do kad će svi predstavnici rijaliti Vlade da nastave da brukaju Crnu Goru i sve a i njene gradjane u domaćim i međunarodnim okvirima?

To sto sebe brukaju, najmanje nam je vazno”, navodi se u saopštenju.

”Premijer je, kako rekose iz njegovog kabineta, u privatnom neobaveznom razgovoru onako usputno i opet tajno, u maniru odanog poštovaoca lika i djela osuđenih ratnih zločinaca Radovana Karadžića i Ratka Mladića, predsjednici Republike Srpske Zeljki Cvijanovic cestitao neustavni praznik!

Razumijemo da Krivokapić i Abazović moraju da zasluže povjerenje i to prvo četničkog vojvode Andrije Mandića zahvaljujući čijim glsovima su i izabrani, ali nezavisno od toga ne prestajemo da se pitamo do kad će isti predstavnici rijaliti Vlade da nastave brukaju Crnu Goru i njene gradjane u domaćim i međunarodnim okvirima? To sto sebe brukaju, najmanje nam je vazno”, navodi se u saopštenju.

Tako na primjer, kako tvrde iz SD-a, potpredsjednik Dritan Abazović, u želji da gasi neviđeni diplomatski požar koji je izazvao njegov šef Zdravko Krivokapić ustvrdi da se zvanicna politika Vlade vodi preko zvanicnih kanala komunikacije.

Čitaj još:   CRNA GORA: Gdje rade osobe, sa lažnim diplomama? (foto)

”Što samo po sebi ne bi bilo čudno da to nije saopštio nezvanično, – preko svog tviter profila, i to u nediplomatskoj prepisci sa lažnim tviter nalogom člana Predsjedništva BiH Željka Komšića! Jedino gore od diplomatskog skandala koji su juče izazvali je Krivokapićevo i Abazovićevo pravdanje. Ovim putem premijeru Zdravku Krivokapicu ponovo sugerisemo da, od momenta otkako je izabran na tu funkciju, ne moze privatno ciniti jedno, a kao predsjednik Vlade drugo”, ističe se u saopštenju.

To se, kako dalje poručuju, zove odgovornost prema drzavi i funkciji koju obavljate.

”Proslo je vrijeme, gospodine Krivokapicu, kad ste privatno mogli da dočekujete četničke velikane i osuđene teroriste. Danas ste, nazalost građanske i sekularne Crne Gore, Vi njen premijer. Krajnje je vrijeme da u skladu sa tim pocnete i da se ponasate. Vjerujemo da je nakon svega mjesec dana rada nove Vlade svima, a posebno međunarodnoj zajednici jasno da i oni i mi imamo posla sa nezobiljnom klerikalnom kameleonskom družinom, koja ugrožava temeljne vrijednosti savremene evropske Crne Gore, okrenute ka civilizovanim evropskim i evroatlantskim zapadnim vrijednostima, čemu su najveća prijetnja upravo Krivokapić, Mandić, Milačić, Abazović i ostali, koji neposredno učestvuju u Vladi, ili je u Parlamentu podržavaju”, zaključuje se u saopštenju.

Čitaj još:   Brisel jasno rekao Beogradu: Lako je uzeti ruski novac, teško je vraćati političke dugove Kremlju... (foto, video)

izor: analitika

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more